Samen realiseren wij ambitie voor topsporters talent teams organisaties jou

TE Partnerships

Voor het grootste deel van de Nederlandse topsporters geldt dat het beoefenen van hun sport niet dik betaald. Uitzonderingen daargelaten natuurlijk. En dat geldt zeker als je bijvoorbeeld in een U23 Team zit. Je moet dan wel de prestaties leveren om de stap te zetten naar de top, maar je krijgt nog niet de volledige toegang tot alle mogelijkheden van de “A”-status sporters én je hebt nog niet de commerciële waarde om de grote merken aan je te binden en jouw programma zo op eigen kracht te bekostigen. Om deze redenen helpen wij topsporters om TE Partnerships te sluiten die hen in staat stellen om, zonder eigen bijdrage, gebruik te maken van de dienstverlening van TE.  

“Alleen kun je niets, je moet het samen doen”

Johan Cruijff

Waarom een TE Partnership?

Meer weten? Neem contact op.
Dit kan door te mailen naar Bertram@TalentEmpowerment.nl 
of te bellen naar 0646363834.

Investeringen

Er komen voor topsporters geen kosten kijken bij een TE Partnership. Jij levert een tegenprestatie door bijvoorbeeld het geven van clinics, presentaties of het opnemen van video’s. Het aantal tegenprestaties is gekoppeld aan de financiële bijdrage van het bedrijf waarmee jij het TE Partnership aangaat.

Voorwaarden

De volgende voorwaarden zijn van toepassing:

  • Je bent een topsporter met een IT-status, B-status of A-status.
  • Je verdient niet meer dan €60.000,- bruto exclusief bonussen.
  • Je hebt maximale committent aan jouw sportieve én maatschappelijke doelstellingen.

Let op: TE biedt geen garanties voor het vinden van een geschikt Partnership. TE is sterk afhankelijk van persoonlijke voorkeuren van bedrijven en de marktcondities (pandemieën, bijvoorbeeld). We gaan ons maximaal inspannen om samen met jou vanuit je eigen netwerk of vanuit het netwerk van TE een geschikt TE Partnership te vinden.

Meer weten?

Neem dan contact met ons door te mailen naar Bertram@TalentEmpowerment.nl of te bellen naar 0646363834.

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan