Ontwikkeling voor Teams

If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.

Een bekende spreuk, maar eentje die bij veel organisaties nog niet binnengekomen is. Wetenschappelijk onderzoek toont al jaren aan dat High Performing Teams in staat zijn om sneller tot betere resultaten te komen. High Performing Teams zijn creatiever, wendbaar en vullen elkaar optimaal aan. Wij helpen teams om ook een High Performing Team te worden.

Wat zijn high-performing teams?

Het ene team lijkt wel vleugels te hebben, bij het andere team voelt elke stap als een worsteling. Hoe komt dat? Maar vooral, hoe maak je van een worstelend, haperend team een team dat wel samen resultaten boekt? Waar mensen constructief samenwerken, elkaars talenten benutten, successen én teleurstelling durven delen en met plezier naar hun werk gaan?

Onze experts hebben aan duizenden mensen gevraagd wat het beste team is waarin zij gezeten hebben. Welke kenmerken onderscheidden dit team van normale teams? In de antwoorden zie je een patroon ontstaan: een paar aspecten van hun ervaring met teamontwikkeling die vaak terugkomen.

  • Eenderde van de genoemde kenmerken van krachtige teams heeft te maken met ratio.
  • Tweederde van de kenmerken heeft te maken met gevoel.

Beide soorten kenmerken moeten vertegenwoordigd zijn in een team. Als dat niet zo is, ontstaan er in een team meteen problemen. Maar laat het voorgaande nog even tot je doordringen: de meerderheid van de succesfactoren bij teamontwikkeling heeft met gevoelszaken te maken!

Wat je van ons kunt verwachten

  • Wij werken met experts vanuit de wetenschap en de topsport.
  • We zijn resultaatgericht en flexibel.
  • Wij creëren synergie tussen events, programma’s en sessies zodat alle Empowerment-activiteiten binnen jouw organisatie elkaar versterken.
  • Wij maken veranderen leuk en inspirerend.
  • Samen gaan we voor de win-win-win. Voor jouw organisatie, topsport en maatschappij.

Inspiratie Team Ontwikkeling programma's

Onze Aanpak

Wij werken vanuit duurzame partnerships

Wij geloven in duurzame partnerships omdat we elkaar alleen op die manier echt goed leren kennen. En omdat we op deze manier niet een ‘event’ afronden, maar op de lange-termijn betrokken en verantwoordelijk zijn voor de resultaten die we met elkaar boeken. We organiseren vanuit verschillende disciplines experts met ervaring vanuit onder andere de wetenschap en de topsport rondom jouw organisatie. Op deze manier hebben we voor elke vraag een antwoord én kunnen we tussen verschillende events, teamdagen of programma’s synergie creëren. Nu, en in de toekomst.

Wij maken verandering leuk en inspirerend

Hoe groter de menselijke component in verandering, hoe groter de kans dat deze beoogde verandering in een mislukking eindigt. Dit wordt bijvoorbeeld veroorzaakt door weerstand, gebrek aan urgentie of het ontbreken van de benodigde competenties. Om deze reden maken wij verandering leuk. Want hoe leuker en meer inspirerend de verandering, hoe makkelijker. Dit doen we voor middel van storytelling, uitdagende en verrassende werkvormen en inspiratie vanuit onder andere de topsport en de entertainment.

Samen creëren we de win-win-win

Door jouw events, programma’s en inspiratiesessies met TalentEmpowerment te organiseren, creëren we niet alleen de win voor jouw organisatie, maar ook voor topsporters en de maatschappij. Jij wordt namelijk Member van Club TalentEmpowerment, zonder dat dat extra budget hoeft te kosten. En dat is wat TE écht bijzonder maakt.

Meer over Hoe het Werkt

Lees meer
Send Us An Email - LocalListing X Webflow Template

Is je interesse gewekt? Heb je vragen?

Neem contact met ons op