Wij zijn TalentEmpowerment

Een social entreprise die talent empowered in het bedrijfsleven en de topsport.

Ons verhaal

Stichting TalentEmpowerment is in 2016 opgericht door Laurens Matla en Bertram Veen met als doel om talentvolle topsporters de aanvullende ondersteuning te bieden om hun (Olympische) dromen waar te kunnen maken.

Directe aanleiding? De ambitie van de ‘kleine’ zusjes van hockeysters Frédérique Matla en Marijn Veen, de ‘kleine’ zusjes van Laurens en Bertram, om de Olympische Spelen te halen.

Vijf jaar, 2 gewonnen WK’s, 4 gewonnen EK’s en een Olympische medaille later, zijn er meer dan 45 topsporters bij TalentEmpowerment aangesloten.

Allen worden zij ondersteund in hun sportieve, maatschappelijke, persoonlijke en commerciële ontwikkeling en het realiseren van hun dromen.

Maar de missie van TalentEmpowerment reikt inmiddels verder: toptalent in topsport en bedrijfsleven de kans geven om het maximale uit zichzelf te halen en het creëren van de win-win tussen beiden werelden. Het resultaat is een social entreprise met een missie die verder reikt dan alleen de winst. Meer hierover lees je op de website van Club TalentEmpowerment.

"Alleen kun je niets, je moet het samen doen"
- Johan Cruijff

Ontmoet onze mensen

Hand met smartphone die de website van TalentEmpowerment weergeeft op mobiel

Vragen staat vrij

Zijn er vragen over hoe het TalentEmpowerment-model werkt, over de governance of heb je een andere vraag? Dan horen we dat graag.

Contact

TE – Een Social Enterprise

Een social enterprise heeft een missie die verder reikt dan alleen de winst. Stichting TalentEmpowerment en de TalentEmpowerment BV bieden topsporters en organisaties gezamenlijk een propositie die dit mogelijk maakt: Club TalentEmpowerment.

Send Us An Email - LocalListing X Webflow Template

Is je interesse gewekt? Heb je vragen?

Neem contact met ons op