Programma’s voor Organisatie Ontwikkeling

Culture eats strategy for breakfast

Elke organisatie droomt ervan dat haar medewerkers zich elke dag maximaal inzetten voor hun missie. En dat iedereen dat automatisch doet op een manier die bij de organisatie past. Maar om dit te bereiken verzanden we bijna altijd in enkel rationele processen met feiten, regels, processen en resultaten. Terwijl het fundament gelegd wordt in de cultuur. En als dat fundament staat…. Dan komt de strategie vanzelf.

Wat je van ons kunt verwachten

  • Wij werken met experts vanuit de wetenschap en de topsport.
  • We zijn resultaatgericht en flexibel.
  • Wij creëren synergie tussen events, programma’s en sessies zodat alle Empowerment-activiteiten binnen jouw organisatie elkaar versterken.
  • Wij maken veranderen leuk en inspirerend.
  • Samen gaan we voor de win-win-win. Voor jouw organisatie, topsport en maatschappij.

Bekijk onze andere programma's

Onze Aanpak

Wij werken vanuit duurzame partnerships

Wij geloven in duurzame partnerships omdat we elkaar alleen op die manier echt goed leren kennen. En omdat we op deze manier niet een ‘event’ afronden, maar op de lange-termijn betrokken en verantwoordelijk zijn voor de resultaten die we met elkaar boeken. We organiseren vanuit verschillende disciplines experts met ervaring vanuit onder andere de wetenschap en de topsport rondom jouw organisatie. Op deze manier hebben we voor elke vraag een antwoord én kunnen we tussen verschillende events, teamdagen of programma’s synergie creëren. Nu, en in de toekomst.

Wij maken verandering leuk en inspirerend

Hoe groter de menselijke component in verandering, hoe groter de kans dat deze beoogde verandering in een mislukking eindigt. Dit wordt bijvoorbeeld veroorzaakt door weerstand, gebrek aan urgentie of het ontbreken van de benodigde competenties. Om deze reden maken wij verandering leuk. Want hoe leuker en meer inspirerend de verandering, hoe makkelijker. Dit doen we voor middel van storytelling, uitdagende en verrassende werkvormen en inspiratie vanuit onder andere de topsport en de entertainment.

Samen creëren we de win-win-win

Door jouw events, programma’s en inspiratiesessies met TalentEmpowerment te organiseren, creëren we niet alleen de win voor jouw organisatie, maar ook voor topsporters en de maatschappij. Jij wordt namelijk Member van Club TalentEmpowerment, zonder dat dat extra budget hoeft te kosten. En dat is wat TE écht bijzonder maakt.

Meer over Hoe het Werkt

Lees meer
Send Us An Email - LocalListing X Webflow Template

Is je interesse gewekt? Heb je vragen?

Neem contact met ons op