Leiderschap Ontwikkeling

Some people want it to happen. Some people wish it would happen. Some people make it happen.

- Michael Jordan

Leiders vervullen een centrale in de organisatie. Zij vertalen de missie en visie naar concrete doelstellingen en, als het goed is, samen met hun team naar resultaten. Leiders vervullen hierin 3 rollen: ze coördineren het werk binnen hun team of afdeling, ze geven persoonlijke- en teamontwikkeling vorm en ze borgen kwaliteit en resultaten. Het is daarom van groot belang om de leiders in organisaties in staat te stellen om deze rollen optimaal in te kunnen vullen.

Wat je van ons kunt verwachten

  • Wij werken met experts vanuit de wetenschap en de topsport.
  • We zijn resultaatgericht en flexibel.
  • Wij creëren synergie tussen events, programma’s en sessies zodat alle Empowerment-activiteiten binnen jouw organisatie elkaar versterken.
  • Wij maken veranderen leuk en inspirerend.
  • Samen gaan we voor de win-win-win. Voor jouw organisatie, topsport en maatschappij.

Inspiratie Leiderschap Ontwikkeling programma's

Onze Aanpak

Wij werken vanuit duurzame partnerships

Wij geloven in duurzame partnerships omdat we elkaar alleen op die manier echt goed leren kennen. En omdat we op deze manier niet een ‘event’ afronden, maar op de lange-termijn betrokken en verantwoordelijk zijn voor de resultaten die we met elkaar boeken. We organiseren vanuit verschillende disciplines experts met ervaring vanuit onder andere de wetenschap en de topsport rondom jouw organisatie. Op deze manier hebben we voor elke vraag een antwoord én kunnen we tussen verschillende events, teamdagen of programma’s synergie creëren. Nu, en in de toekomst.

Wij maken verandering leuk en inspirerend

Hoe groter de menselijke component in verandering, hoe groter de kans dat deze beoogde verandering in een mislukking eindigt. Dit wordt bijvoorbeeld veroorzaakt door weerstand, gebrek aan urgentie of het ontbreken van de benodigde competenties. Om deze reden maken wij verandering leuk. Want hoe leuker en meer inspirerend de verandering, hoe makkelijker. Dit doen we voor middel van storytelling, uitdagende en verrassende werkvormen en inspiratie vanuit onder andere de topsport en de entertainment.

Samen creëren we de win-win-win

Door jouw events, programma’s en inspiratiesessies met TalentEmpowerment te organiseren, creëren we niet alleen de win voor jouw organisatie, maar ook voor topsporters en de maatschappij. Jij wordt namelijk Member van Club TalentEmpowerment, zonder dat dat extra budget hoeft te kosten. En dat is wat TE écht bijzonder maakt.

Meer over Hoe het Werkt

Lees meer
Send Us An Email - LocalListing X Webflow Template

Is je interesse gewekt? Heb je vragen?

Neem contact met ons op