Vitaliteit

Verhogen van de vitaliteit in je organisatie door inspirerende trainingen en individuele coachgesprekken.

Dit programma biedt een essentiële basis voor iedereen die zijn of haar energie wil optimaliseren en een gebalanceerd leven wil leiden. In dit programma ontwikkelen jouw medewerkers de vaardigheden en doen ze inzichten op die hen in staat stellen om een gezonde en energiek door hun leven te gaan. Door middel van het opdoen van de benodigde kennis op basis van wetenschappelijke inzichten, praktische oefeningen en inspiratie uit de topsport- en de muziekwereld leren jouw medewerkers hoe zij hun energie kunnen bevorderen en behouden op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel niveau.

Dit programma voorziet de deelnemers van de benodigde kennis en praktische tools om de verschillende aspecten van energiemanagement effectief aan te pakken. Onderwerpen als stressmanagement, voeding, beweging, rust, drijfveren en veerkracht komen aan bod. Deelnemers krijgen inzicht in wetenschappelijk onderbouwde strategieën en praktische tips die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven en die structureel bijdragen aan het verhogen van hun energieniveau.

De groep die deze training gaat volgen gaat actief aan de slag met diverse praktijkgerichte opdrachten en casussen. Hierdoor leren zij niet alleen van de trainer, maar ook van de ervaringen en inzichten van mededeelnemers. Deelnemers krijgen de kans om te experimenteren met verschillende technieken en methoden om zo een persoonlijke aanpak te ontwikkelen die aansluit bij hun doelen en behoeften.

Learning from the best: inspiratie uit de topsport- en de muziekwereld.

Duurzaam topprestaties leveren is het doel. En dat geldt ook zo in de topsport- en in de muziekwereld. In dit programma worden de deelnemers geïnspireerd door (ex-) topsporters en topmuzikanten die hun ervaringen delen over hun ervaringen omtrent bovenstaande onderwerpen. Op deze manier maken we ontwikkelen en veranderen inspirerend en positief.

Voor wie
Deze in-company training is voor alle medewerkers binnen jouw organisatie die meer of actiever met hun vitaliteit aan de slag willen gaan. Aan één trainingsgroep kunnen maximaal 15 deelnemers meedoen.

Opbouw
Het programma bestaat uit een persoonlijk intakegesprek van 45 minuten per deelnemer waarin hun persoonlijke ontwikkeldoelen in beeld gebracht worden. 4 Trainingen van een dagdeel. Het is ook mogelijk om dit programma in 2 dagen af te ronden. Tussen de coachings- en trainingsmomenten in zijn er opdrachten en wordt er inspiratie rond gestuurd.

Ben je geïnteresseerd, benieuwd naar de kosten of wil je in een vrijblijvend gesprek sparren of dit programma bij jouw organisatie past? Neem contact met ons op!

Bekijk onze andere programma's

Onze Aanpak

Wij werken vanuit duurzame partnerships

Wij geloven in duurzame partnerships omdat we elkaar alleen op die manier echt goed leren kennen. En omdat we op deze manier niet een ‘event’ afronden, maar op de lange-termijn betrokken en verantwoordelijk zijn voor de resultaten die we met elkaar boeken. We organiseren vanuit verschillende disciplines experts met ervaring vanuit onder andere de wetenschap en de topsport rondom jouw organisatie. Op deze manier hebben we voor elke vraag een antwoord én kunnen we tussen verschillende events, teamdagen of programma’s synergie creëren. Nu, en in de toekomst.

Wij maken verandering leuk en inspirerend

Hoe groter de menselijke component in verandering, hoe groter de kans dat deze beoogde verandering in een mislukking eindigt. Dit wordt bijvoorbeeld veroorzaakt door weerstand, gebrek aan urgentie of het ontbreken van de benodigde competenties. Om deze reden maken wij verandering leuk. Want hoe leuker en meer inspirerend de verandering, hoe makkelijker. Dit doen we voor middel van storytelling, uitdagende en verrassende werkvormen en inspiratie vanuit onder andere de topsport en de entertainment.

Samen creëren we de win-win-win

Door jouw events, programma’s en inspiratiesessies met TalentEmpowerment te organiseren, creëren we niet alleen de win voor jouw organisatie, maar ook voor topsporters en de maatschappij. Jij wordt namelijk Member van Club TalentEmpowerment, zonder dat dat extra budget hoeft te kosten. En dat is wat TE écht bijzonder maakt.

Meer over Hoe het Werkt

Lees meer
Send Us An Email - LocalListing X Webflow Template

Is je interesse gewekt? Heb je vragen?

Neem contact met ons op