Samenwerking STOX Energy met Sanne Koolen, Frédérique Matla en Josine Koning

Als topsporter moet je jezelf continue tot het uiterste pushen. En daarin zijn het de details die op topniveau het verschil maken. STOX Energy (www.stoxenergy.com/nl/) produceert revolutionaire sokken die de bloedcirculatie bevorderen en afval stoffen sneller vanuit de benen afvoeren, met als resultaat korte revalidatieperiodes, geen last van zware benen en dus een slimme manier om als topsporter meer uit je prestaties te halen. STOX Energy werkt daarom samen met hockeyinternationals Josine Koning, Sanne Koolen en Frédérique Matla. Zij zijn ambassadeur van het merk geworden.

De dames gebruiken de STOX inmiddels al bijna een half jaar en zij onderstrepen de werking. Frédérique: “De sokken werken echt top. Ik gebruik ze als ondersokken tijdens het hockeyen waardoor ik én mijn scheenbeschermers op de juiste plek houdt én langer door kan blijven gaan op de training of tijdens de wedstrijden.” STOX heeft verschillende productcategorieën: Daily, Sport, Travel en Medisch. Binnen de categorie Sport zijn er ook nog “Recovery Socks” die het herstelproces na intensieve sportinspanningen versnelt. Josine Koning: “Na elke training of wedstrijd draag ik de Recovery Socks. Straks gaan we 7 weken naar het buitenland voor de Pro League, dan neem ik 8 setjes mee!”. De dames vullen hun rol ook op social media enthousiast in, een impressie van de beelden vind je hieronder.

BureauTE verzorgde het neerzetten van de samenwerking voor de Bossche Dames en STOX, waaronder het opstellen van het contract, de afstemming met de dames en het meedenken in de campagne. Direct na de start van de samenwerking is er een uitgebreide campagne binnen het hockey opgezet, met onder andere de creatie van fotocontent, productie van testimonials en content op de Instagram kanalen van de dames. BureauTE ondersteunde STOX in de ontwikkeling en uitvoering van deze campagne. Ook is er een commercial in Het Parool gekomen.

Ook geïnteresseerd in een campagne of samenwerking met één of meerdere sporters die  bij TE zijn aangesloten? Neem dan contact met ons op via Laurens@TalentEmpowerment.nl!

Dit artikel delen?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkedin
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Relevante berichten

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan