NTT Sprint Afsluiting @ AH&BC Amsterdam

Begin september organiseerde TE voor het salesteam van NTT de Sprint Afsluiting van de laatste Sales-Sprint. Deze Sales-Sprint viel precies samen met dat ultieme doel waar de hockeyster die door NTT via TE ondersteund wordt, Marijn Veen, naartoe werkte: het bereiken van de Olympische Spelen in Tokio. Maar waar bij  de Sales-Sprint een groot aantal NTT-collega’s aanwezig waren die de gestelde doelstellingen gehaald hadden, was Marijn deze zomer gewoon in Nederland.

Want het liep allemaal net even anders. In het najaar van 2019 kreeg Marijn op de parkeerplaats van hockeyclub SCHC, waar zij met haar club AH&BC Amsterdam hockeyde, een licht auto-ongeluk. Er leek niks aan de hand, maar uiteindelijk bleek dat ze door de klap een stevige tik op haar nek gekregen had. Ze blijf last houden, wat uiteindelijk resulteerde in een slepende blessure die haar uiteindelijk ook de Olympische Spelen kostte. Zo hard kan topsport zijn, je hebt niet alles in je hand. En zeker niet je gezondheid. Maar Marijn is strijdbaar. Ze heeft haar pijlen alweer gericht op het WK aankomende zomer in eigen land en de Olympische Spelen in Parijs, die natuurlijk “al” over drie jaar plaats gaan vinden.

Maar, het Sales Team van NTT ging natuurlijk door. En dus de Sprint Afsluiting ook. De Sprint Afsluiting vond plaats op de home ground van Marijn, AH&BC Amsterdam. Naast Marijn, had TE ook Josine Koning, keepster van de Oranje Dames die de gouden medaille bemachtigde in Tokio, uitgenodigd om zo met de werknemers van NTT toch de verhalen uit Tokio te kunnen delen. Een mooi detail daarbij om te vermelden is dat NTT van oorsprong een Japans postbedrijf is, dat zich door de tijd heeft geëvolueerd tot een internationaal communicatiebureau gespecialiseerd in technische oplossingen voor bedrijven. Daarbij was NTT lokaal ook één van de hoofdsponsors van de Olympische Spelen in Tokio.

De middag begon met een clinic van Marijn en Josine, waarbij de (opvallend competitieve) NTT’ers de basis werd bijgebracht van het hockey, zoals de push, de flats en de slag. Hierna gingen de NTT’ers naar binnen naar de Serre, waar Josine hen mee nam in haar persoonlijke reis naar Tokio. En ook daar een grappig detail: twee jaar geleden verzorgde Josine op de kerstborrel van NTT een presentatie, waarin ze vertelde hoe ze er op dat moment voor stond en welke stappen zij moest nemen om in Tokio te eindigen, waaronder de concurrentiestrijd tussen de twee keepers van het Nederlands Team. Nu kon ze terugkijken, met een grote glimlach en een gouden Olympische medaille om haar nek. Na afloop van de presentatie werd nagepraat over de clinic van Marijn en Josine, de presentatie van Josine en natuurlijk de succesvolle sprint tijdens een uitgebreide BBQ.

Ook geïnteresseerd in een inspirerende dag voor jouw team? Neem dan contact met ons op!

Dit artikel delen?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkedin
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Relevante berichten

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan