De reis naar Tokio | Samenwerking Marijn Veen en NTT Ltd

“De kracht van de Olympische Droom is echt ongelofelijk. Het is bijna letterlijke en Olympisch vuur dat elke dag aanstaat. En dan maakt het niet uit wat er gebeurt: hersenschuddingen, blessures of zelfs het verzetten van de Spelen met een jaar. Je blijft maar gaan, omdat je pas rust als je dat ultieme doel hebt bereikt.”

Dat zijn de woorden van Marijn Veen (24 jaar), hockeyster bij AH&BC Amsterdam en het Nederlands Team. Marijn kende in haar nog jonge carrière al vele successen. Zo werd ze met AH&BC Amsterdam Landskampioen (2019), won ze in datzelfde jaar de Euro Hockey Club Champions Cup (2019), won ze met Oranje de Pro League (2019) én het Europees Kampioenschap (2019). Maar Marijn kende ook al vele tegenslagen. Zo miste ze onder andere het WKU23 in Chile in 2014 en stond ze het afgelopen jaar bijna volledig aan de kant met een slepende hersenschudding. Topsport doet vaak pijn, maar het Olympische vuur wint het altijd. NTT Ltd en TalentEmpowerment werken samen om de Nederlandse topsport verder te brengen, waaronder Marijn. In samenwerking met NTT en Marijn vertellen we het verhaal van een topsporter met die vurige, ultieme droom. 

AMSTELVEEN – Marijn Veen (A’dam) na Amsterdam-Huizen (4-1), competitie Hoofdklasse hockey dames (2017-2018) .COPYRIGHT KOEN SUYK

NTT Ltd. is een dochteronderneming van NTT Group, een van oorsprong Japans bedrijf opgericht in 1953. NTT Ltd. is een toonaangevende wereldwijd opererende technologiedienstverlener die samenwerkt met organisaties van over de hele wereld om met intelligente technologieoplossingen resultaten te behalen. Zijn wereldwijde platformen en geïntegreerde ICT-mogelijkheden maken unieke proposities mogelijk op het gebied van networking, hybrid cloud, datacenters, digital transformation, client experience, workplace en cybersecurity. Naast de vooruitstrevende positie in deze technologische ontwikkeling, heeft NTT van oudsher een sterkte connectie met de topsport. Zo is het Japanse moederbedrijf één van de hoofdsponsors van de Olympische Spelen die de aankomende zomer in Tokio gaan plaatsvinden, werkte NTT tot 2018 samen met het McLaren Formule 1 team en was NTT tot en met 2020 naamgevend sponsor van de UCI-wielerploeg NTT Procycling. Ook dit jaar is NTT Ltd. de Technology Partner van de Tour de France.

Erik Bakker, Senior Marketing Manager bij NTT Ltd, geeft het belang aan van de samenwerking met TalentEmpowerment en Marijn: ”We willen de wedstrijd winnen en succesvol zijn, bijvoorbeeld een IT-platform ontwerpen en managen dat de business van de klant optimaal faciliteert. Dat vraagt veel van onze mensen. Het beste uit jezelf halen en jezelf ontwikkelen. Als je geïnspireerd kunt raken en kunt leren van een topsporter, dan is dat geweldig. Laurens Matla, co-founder van TalentEmpowerment sluit zich hierbij aan: “De steun van het bedrijfsleven kan echt van doorslaggevend belang zijn in de carrière van een topsporter. Door de samenwerking met NTT Ltd kunnen we voor Marijn de optimale prestatieomgeving creëren zodat zij het maximale uit haar sportieve en maatschappelijke carrière kan halen. In tijden van succes, maar ook in tijden van tegenslag.”

Ook Marijn is blij en trots op de samenwerking. Marijn: “Het is zo fijn om te weten dat een bedrijf als NTT achter je staat en dat je samen de weg naar dat gedroomde succes aflegt. In goede en in slechte tijden. In de topsport kan je het niet alleen. Ik kijk enorm uit naar de bijzondere momenten die gaan komen.”

 Wil je meer weten over deze samenwerking? Neem dan contact met ons op!

Dit artikel delen?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkedin
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Relevante berichten

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan