Bekijk: De Weg Naar De Spelen Theatershow 21 november

Drijfveren in de topsport

De Management Drives software maakt inzichtelijk wat mensen motiveert, wat hun Drijfveren zijn. Voor topsporters is dit erg belangrijk. Zij moeten bewust zijn dat zij keuzes maken omdat ze op een bepaalde manier in elkaar zitten. Management Drives is gekoppeld aan Josine Koning, Famke Richardson en David van Nunen. Naast deze sporters biedt Management Drives hun tool aan aan alle sporters en coaches van TeamTE. Dit, om een gemeenschappelijke taal te creëren waardoor de Sporters en de Coaches elkaar begrijpen. 

Lees meer

Doel
De samenwerking is geïnitieerd om de tool van Management Drives duidelijk te maken aan de hand van aansprekende voorbeelden uit de topsport en het traject naar de Olympische Spelen. 

Tactiek
Om ervoor te zorgen dat de tool van Management Drives uitgelegd wordt aan de hand van topsport worden er blogs op de webstie van Management Drives gepost. In deze blogs komt het profiel van Josine, Famke of David naar voren en worden bepaalde situaties in de sport gekoppeld aan deze profielen. Door de koppeling met actuele sportprestaties, zoals het winnen van een WK of de Hockey Pro League, wordt op een illustrerende en impactvolle manier het belang van leiderschapsontwikkeling in de sport naar voren gebracht.
Link naar één van de blogs: https://www.managementdrives.com/articles/david-van-nunen-changed/

Resultaat
Volgt later.

Dit artikel delen?

<i class="fab fa-facebook" aria-hidden="true"></i> Share on facebook
Share on Facebook
<i class="fab fa-twitter" aria-hidden="true"></i> Share on twitter
Share on Twitter
<i class="fab fa-linkedin" aria-hidden="true"></i> Share on linkedin
Share on Linkedin
<i class="fab fa-pinterest" aria-hidden="true"></i> Share on pinterest
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Relevante berichten

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

Stichting Talent Empowerment

Waaldijk 9
5327 AA, Hurwenen
KVK: 66206421
RSIN: 856442112

Contactgegevens

TalentEmpowerment
Waaldijk 9
5327 AA, Hurwenen

06-46363834
office@talentempowerment.nl