Bekijk: De Weg Naar De Spelen Theatershow 21 november

Sales Incentive Programma HP

HP Nederland is een op sales gedreven organisatie die de afgelopen jaren een mooie groei heeft doorgemaakt. Om boven jezelf uit te stijgen, moet je ambitieuze doelen stellen. Daarom heeft TE samen met HP een Sales-Incentive Programma ontwikkeld, gekoppeld aan de Olympische Spelen. HP zal gelijk optrekken met de aan hen gekoppelde Roos Zwetsloot (Skateboarden) en Pien Sanders (Hockey), in het traject op weg naar de door hun gedroomde Olympische Spelen.

Lees meer

Doel
Het doel van de samenwerking is voor zowel HP als Roos en Pien het behalen van de doelstellingen die voor 2020 zijn geformuleerd. Binnen HP is het doel, om dit target, een gezicht te geven en de werknemers van HP te inspireren met voorbeelden vanuit de sport.

Tactiek
Roos en Pien sturen elke 6 weken, tijdens een bijeenkomst van het Commerciële Team, een update per vlog om te vertellen wat zij de afgelopen periode hebben gedaan. De thema’s die bij de sporters spelen worden doorvertaald naar de business van HP. Ook geven Roos en Pien invulling aan oa sportdagen van HP en zijn zij af en toe aanwezig op plenaire momenten bij HP. En, last but not least: Pien en Roos zijn volledig uitgerust met een HP Laptop, Printer en Sprocket.

Resultaat
Volgt later. 

Wil jij met jouw bedrijf ook een dergelijk programma? Neem dan contact op met Bertram@TalentEmpowerment.nl.

Dit artikel delen?

<i class="fab fa-facebook" aria-hidden="true"></i> Share on facebook
Share on Facebook
<i class="fab fa-twitter" aria-hidden="true"></i> Share on twitter
Share on Twitter
<i class="fab fa-linkedin" aria-hidden="true"></i> Share on linkedin
Share on Linkedin
<i class="fab fa-pinterest" aria-hidden="true"></i> Share on pinterest
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Relevante berichten

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

Stichting Talent Empowerment

Waaldijk 9
5327 AA, Hurwenen
KVK: 66206421
RSIN: 856442112

Contactgegevens

TalentEmpowerment
Waaldijk 9
5327 AA, Hurwenen

06-46363834
office@talentempowerment.nl