Samenwerking AMG & Lisa Bruijnincx: Verbinding van internationale ambities

Lisa Bruijnincx is 19 jaar, en roeit inmiddels 3 jaar op het hoogste nationale niveau. Lisa begon met roeien bij de “Roei- en Zeilvereniging Gouda”, en ontwikkelde zich daar snel. Heel snel. Afgelopen zomer roeide Lisa samen met haar collega Fien van Westreenen in de dubbeltwee naar de Wereldtitel U19 op het WK in Tokio. Een fantastische prestatie, eentje die naar meer smaakt. En die ambitie heeft Lisa al scherp voor zich: “Over vier jaar wil ik op de Olympische Spelen in Parijs staan.” Aankomend jaar wil Lisa in die ambitie een grote volgende stap zetten. Lisa is een nationaal toptalent, die haar opwachting al gemaakt heeft op internationaal niveau en nu wil doorgroeien naar een internationaal bepalende speler. 

Anderson MacGyver is een strategisch adviesbureau dat in 2013 is opgericht door Gerard Wijers en Rik Bijmholt en zich richt op Digitale Transformatie met als doel om organisaties te helpen technologie en data slimmer in te zetten en waarde te creëren met IT. In 6 jaar tijd groeide Anderson MacGyver van 2 naar 40 werknemers, en werkte zij voor klanten als Eneco, PostNL, Univé, Royal FloraHolland en LeasePlan. Anderson MacGyver is in Zweden is een tweede kantoor begonnen met inmiddels gedreven Nordics collega’s en enthousiaste klanten. Ook Anderson MacGyver heeft verdere internationale ambities, onder andere met een uitbreiding naar Duitsland. Lisa en Anderson MacGyver gaan samen optrekken in de groei van nationaal toptalent naar internationaal bepalende speler.

Begin januari 2020 werd de samenwerking van Anderson MacGyver en Lisa Bruijnincx afgetrapt. Lisa over de samenwerking: “Het is echt zo gaaf dat een bedrijf als Anderson MacGyver zich aan mijn ambitie wil verbinden. Dankzij hen krijg ik de kans om mijn begeleidingsomgeving professioneler in te richten, met onder andere mental coaching. Ik kijk er enorm naar uit om deze reis samen af te gaan leggen.” Lisa wordt begeleid door een andere Lisa, namelijk Lisa Westerhof. Lisa Westerhof is tweemalig Olympiër (Athene 2004 en Londen 2012), en won in Londen de bronzen medaille. Talent Empowerment ondersteunt Lisa en Anderson MacGyver in deze samenwerking, onder andere door het organiseren van de sprekers voor de (sport)evenementen van Anderson MacGyver in 2020.

Dit artikel delen?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkedin
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Relevante berichten

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan