Samenwerking met Influencers of Sports

TE GAAT SAMENWERKEN MET INFLUENCERS OF SPORTS
TalentEmpowerment (TE) werkt vanaf heden samen met influencerbureau Influencers of Sports, gespecialiseerd in sociale media samenwerkingen voor meer dan 800 topsporters in Nederland. Beide organisaties hebben de handen ineengeslagen om de aangesloten atleten van TalentEmpowerment verder te helpen op het gebied van sociale media begeleiding en commerciële (influencer) samenwerkingen.

TalentEmpowerment begeleidt tientallen Olympische sporttalenten in hun ‘Road to the Olympics’ en zorgt voor begeleiding middels coaching en door de inzet van (maatschappelijke) partners. Onder andere hockeysters Frédérique Matla, Sanne Koolen en Marijn Veen en wielrenster Elodie Kuijper zijn bij TalentEmpowerment aangesloten.

Lennart Bril, verantwoordelijk voor Influencers of Sports is verheugd met de samenwerking tussen beide partijen: ‘Het is mooi dat we de talentvolle groep sporters vanuit TalentEmpowerment kunnen helpen om hun toekomstige commerciële waarde te gaan verzilveren. Het biedt voor beide partijen nieuwe kansen, helemaal in deze tijd. De atleten van TalentEmpowerment zorgen voor grotere diversiteit op ons platform en biedt merken de kans om nieuwe doelgroepen te bereiken uit diverse sporten’.

AANSPREKENDE MERKEN
Ook Laurens Matla van Talent Empowerment kijkt positief vooruit naar de samenwerking: ‘Door middel van deze samenwerking bieden we topsporters een nieuwe manier om de samenwerking met aansprekende merken op te zoeken en zo inkomsten te genereren. Voor sommige sporters zal dit een aanvullende inkomstenbron zijn, voor andere sporters simpelweg noodzaak om hun topsport programma’s te kunnen financieren.’

Uiteindelijk hopen beide partijen zowel richting consumentenmerken als richting de sporters een veelzijdiger verlengstuk te zijn met de samenwerking met daarin als uitgangspunt om de commerciële waarde van een (talentvolle) topsporter nog beter te verzilveren.

Dit artikel delen?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkedin
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Relevante berichten

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan