Merkontwikkeling, wat heeft TE jou te bieden?

Als topsporter is het belangrijk om een sterk merk om jezelf heen te bouwen en daar op tijd mee te beginnen. Tenminste, als je als topsporter de keuze maakt om dit te doen. Het bouwen van een sterk merk kan vele voordelen hebben, zoals aanvullende inkomsten, gratis producten of gewoon mooie ervaringen. In de sport zijn natuurlijk vele voorbeelden van grootheden die naast een goede sporter ook een echt merk van zichzelf hebben weten te maken. Het is daarom van belang dat je als sporter weet hoe je dat doet, maar ook wat je ervoor nodig hebt om een sterk merk van jezelf te maken. TalentEmpowerment verzamelt voor de aangesloten sporters alle partijen bij elkaar die nodig zijn voor de sporters om de volgende stappen te zetten in hun merkontwikkeling.

Personal Branding & Touché Sportmarketing
Samen met een groot aantal andere sporters sta jij op hetzelfde internationale level. Maar, hoe onderscheid jij je van je concurrenten? Waarom ben jij degene die in de schijnwerpers staat? Waarom sport jij met Nike en niet met Adidas? Allereerst is het voor een sporter van belang dat je weet wie je bent, wat je wilt uitstralen en wat voor soort merk je wilt zijn. Om deze vragen te beantwoorden organiseert TalentEmpowerment in samenwerking met Touché Sportmarketing een workshop Personal Branding. Tijdens deze workshop zullen de sporters van TalentEmpowerment dieper ingaan op deze vragen, samen met Eelco Sintnicolaas die vanuit zijn eigen ervaring veel kan vertellen over dit onderwerp. Vanuit het eigen budget, dat door de Supporters ter beschikking wordt gesteld aan de sporters, hebben de mogelijkheid om een persoonlijk coachingstraject bij Touché Sportmarketing te volgen. Dit persoonlijke traject zal bestaan uit een aantal brainstorms, interviews en een marktonderzoek, en resulteert in een concreet jaarplan waar de sporter mee aan de slag kan.

Online Merkontwikkeling & ZUOO
Als je als sporter er eenmaal achter bent gekomen hoe je je als merk wilt positioneren in de markt is het van belang dat je zowel online als offline dezelfde uitstraling hebt. Online zijn er een aantal mogelijkheden om dit merk te positioneren. We kennen natuurlijk Instagram waar jonge sporters graag gebruik van maken om hun volgers op de hoogte te stellen van wat ze doen. Echter bevindt het zakelijke publiek zich vaak niet op Instagram. LinkedIn en een website zijn voor deze doelgroep de manier om de sporters te kunnen volgen.

Om die reden slaan TalentEmpowerment en ZUOO de handen ineen. ZUOO maakt voor ondernemers, ZZP’ers en MKB bedrijven op een snelle en gemakkelijke manier websites. Om die reden past ZUOO dan ook erg goed bij de sporters van TalentEmpowerment; als topsporters met een eigen eenmanszaak ben je natuurlijk ook ondernemer! De sporter doorloopt met ZUOO het 7-stappen plan om een website online te zetten en kan nadat de website online deze erg gemakkelijk zelf aanpassen. Bij ZUOO maken de sporters gebruik van de Visual Builder tool die gebruikers de mogelijkheid biedt om live aan de voorkant de webstie aan te kunnen passen. Zo zie je dus gelijk wat er gebeurt als je een afbeelding invoegt en is het niet nodig de hele tijd tussen achterkant en de voorkant van de website te schakelen.

TalentEmpowerment: Road2Excellence
Een mooi merk om jezelf heen bouwen als sporter is niet gemakkelijk. TalentEmpowerment biedt daarom de aangesloten topsporters extra begeleiding op dit vlak. Door de workshop Personal Branding worden talenten getriggerd om hierover na te denken en waar de sporter naargelang persoonlijke behoefte ook een persoonlijk traject over kan volgen. Als deze stappen genomen zijn en het voor de sporter duidelijk is wat voor merk hij/zij wilt zijn biedt TalentEmpowerment de mogelijkheid om een eigen webstie te laten maken. Door meerdere partijen en mogelijkheden aan elkaar te binden maakt TalentEmpowerment het voor de sporters mogelijk om op een toegankelijke manier, snel stappen te zetten in hun merkontwikkeling.

Zijn er vragen naar aanleiding van het bovenstaande artikel? Neem dan contact op met Bertram@TalentEmpowerment.nl.

Dit artikel delen?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkedin
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Relevante berichten

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan