Internationals Koolen, Koning en Matla verlengen de samenwerking met STOX Energy Socks

Stox Energy Socks en Sanne Koolen, Josine Koning en Frédérique Matla hebben hun ambassadeurssamenwerking met twee jaar verlengd. Martijn Elffers, manager partnerships en sales, en de drie teamgenoten, alledrie komen ze uit voor zowel hockeyclub Den Bosch en het Nederlands elftal, zijn blij met de verlenging. Martijn Elffers: “De samenwerking met Josine, Sanne en Frédérique is de manier om het hockeypubliek te bereiken, want met alleen boarding rondom een veld kom je er niet. Je moet ook topsporters hebben die onze STOX sokken dragen op het veld. We laten daarmee zien dat onze compressie-sokken passen bij de behoeften van niet alleen de topsport maar ook de breedtesport waarbij snel herstel tijdens en na een inspanning centraal staat”.

Frédérique: “Ik draag de Stox sokken tijdens de wedstrijd onder mijn scheenbeschermer als ondersokken. Hierdoor wordt er tijdens de wedstrijd al mijn bloedsomloop gestimuleerd, waardoor er meer afvalstoffen worden afgevoerd en ik minder zware benen heb aan het einde van de wedstrijd. Ik moet scherp zijn tot de laatste minuut.” Josine sluit zich daarbij aan: “Ik draag de Stox Energy Socks ook na elke training. De Recovery Socks helpen mijn revalidatie te versnellen, en dat is met name in drukke trainingsperiodes zeer welkom.”.

Het Bureau TalentEmpowerment verzorgt ook de aankomende twee jaar de activatie van de samenwerking.

Dit artikel delen?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkedin
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Relevante berichten

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan