Activatie EK Hockey voor FM15 & Partners

Frédérique Matla heeft in samenwerking met BureauTE haar winning team samen gesteld. Met winning team bedoelen wij het collectief aan partners dat past bij FM15’s sportieve ambities én elkaar op een krachtige manier versterkt. BureauTE ondersteunt FM15 en haar partners om het maximale uit dit winning team te halen. Frédérique speelde afgelopen augustus het Europees Kampioenschap in Antwerpen. En daar waren wij bij.

Doel
Een activatie neerzetten die aansluit bij de doelgroep van de partners van FM15, hen op een aansprekende manier bereikt en een breed bereik genereert via de kanalen van de verschillende partners en FM15.

Tactiek
Het Europees Kampioenschap is één van de belangrijkste toernooien in het mondiale tophockey (samen met het Wereld Kampioenschap en de Olympische Spelen) en daarom het ultieme moment om een activatie te initiëren. En Antwerpen ligt om de hoek. In samenwerking met Mercedes, Osaka en Osonyq hebben we daarom een win-actie georganiseerd die de doelgroep (hockey, vrouw, 20-50 jaar) aansprak. BureauTE heeft meerdere social media concepten vormgegeven die in samenwerking met de merken geproduceerd zijn en door alle merken gepost zijn. De winnaar van de actie won, jawel, een compleet verzorgd weekend weg, inclusief vervoer (FM15’s eigen Mercedes), overnachting (in het luxueuze Hotel August in Antwerpen) inclusief champagne ontbijt én tickets voor de finale van het EK Hockey.

Resultaat
Een bereik van 119.800+ via de verschillende kanalen waarin alle merken terug kwamen op een manier die past het imago van deze merken.

Dit artikel delen?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkedin
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Relevante berichten

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan