Vitaliteitsprogramma NewSkool

De work-out die je van vroeger gewend bent, maar dan met een grote groep collega’s online vanuit je eigen woonkamer. Professioneel windsurfster Sara Wennekes verzorgde, vanaf haar trainingslocatie aan het strand in Tenerife, voor meer dan 30 deelnemers gisteren de eerste online work-out binnen het vitaliteitsprogramma voor NewSkool. Dit vitaliteitsprogramma zal onder meer bestaan uit meerdere work-outs van Sara, meerdere challenges tussen deze work-outs door en een afsluitende inspiratiesessie van Jochem Uytdehaage.

Maar eerst wat meer over NewSkool. NewSkool zorgt, al meer dan 10 jaar, voor een betere aansluiting tussen het hoger onderwijs en de arbeidsmarkt. In een meerjarig traineeship worden de medewerkers van NewSkool -ook wel, NewSkoolers- uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen. NewSkool ondersteunt en motiveert ze bij de combinatie van werk en studie. In dit traineeship kunnen de NewSkoolers ervaring opdoen bij wisselende opdrachtgevers, studeren zij in deeltijd “erbij” en kunnen ze de opgedane kennis direct in de praktijk toepassen. Net zoals de topsporters die aangesloten zijn bij TE moeten NewSkoolers zich dus focussen op studie, werk(/topsport) en persoonlijke ontwikkeling.

NewSkool en TE organiseren de aankomende maanden een vitaliteitsprogramma, waarin de NewSkoolers worden uitgedaagd om ondanks de beperkingen die deze tijd ons brengt, tóch in beweging te blijven (of te komen…😉). Sporten draagt direct bij aan je mentale en fysieke gezondheid en dat is in deze tijd des te belangrijker. Het vitaliteitsprogramma voor NewSkool bestaat uit drie onderdelen: allereerst, organiseert Talent Empowerment 6 online work-outs, waarin Sara Wennekes -in haar vrije tijd ook personal trainer- met de groep aan de slag gaat en in elke work-out net een andere focus aanbrengt. Zo komen er thema’s als kracht, body awareness, mindfulness en conditie voorbij. Daarnaast, zit er tussen elke work-out een challenge voor de NewSkoolers die direct voortkomt uit het thema van de work-out. De ene keer is de challenge om als team zoveel mogelijk stappen te zetten, de volgende keer is de challange om zoveel mogelijk gezonde voeding te eten, en het fastfood van Thuisbezorgd wat vaker over te slaan.

Na 6 work-outs, zal het vitaliteitsprogramma afgesloten worden door tweevoudig Olympisch kampioen Jochem Uytdehaage. Jochem is vitaliteits-expert en zal het trainingstraject afsluiten met een inspiratiesessie over de 4 batterijen (mentaal, fysiek, sociaal, spiritueel). Wat moet je doen om deze batterijen juist in deze tijd in balans te houden?

Meer weten over deze samenwerking? Neem dan contact met ons op!

Dit artikel delen?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkedin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Relevante berichten

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

Stichting Talent Empowerment

Waaldijk 9
5327 AA, Hurwenen
KVK: 66206421
RSIN: 856442112

Contactgegevens

TalentEmpowerment
Waaldijk 9
5327 AA, Hurwenen

06-46363834
office@talentempowerment.nl