Bekijk: De Weg Naar De Spelen Theatershow 21 november

Nieuwe samenwerking: Amber Verbraeken & IU Groep

De IU Groep is een uitzend/-detacheringsorganisatie uit de regio Gelderland/ Overijssel. Maar de IU Groep is niet zomaar een uitzendbureau. Met verschillende labels als Intermediair, 50+ Werkt, Buddo en IMCZ onderscheidt de IU Groep zich al jaren door persoonlijk contact met de klant, altijd een stapje extra zetten en de drive om als uitzender impact te maken voor mens, maatschappij en bedrijf. Het gaat bij de IU Groep dan ook niet over omzet en financiën, het gaat over sociale impact maken door mensen een (vaste) baan te bieden. Om de komende jaren, op de middellange en lange termijn, nog meer impact te kunnen maken gaat IU TE ingeschakeld. Vanuit deze samenwerking zal Amber Verbraeken, toptalent in het handbal, ondersteunt worden.

Vanuit de IU Groep worden momenteel ongeveer 750 mensen per week ter werk gesteld bij opdrachtgevers. Maar de ambitie van de IU Groep reikt verder. Met de ambitie van een verdubbeling van de impact in 2025 staat de IU Groep een uitdagende periode te wachten. Om deze stap te zetten heeft TE een teamontwikkeling/cultuurverandering-programma ontwikkeld samen met haar partner LCG. In dit programma zal de inspirerende en verbindende kracht van de topsport met Amber Verbraeken als topsportambassadeur ingezet worden om zo van de IU Groep een duurzaam winnende organisatie te maken. Over de inhoud van dit programma later meer. 

Binnen het programma van de IU Groep krijgt Amber Verbraeken, 19 jaar en onderdeel van het Nederlands Team U19, een belangrijke rol. Als “pareltje van Quintus” heeft zij voor de komende jaren ook een duidelijk doel, namelijk het bereiken van de Olympische Spelen in Parijs. Door de samenwerking met de IU Groep kan zij de komende jaren gebruik maken van verschillende diensten van TE, waaronder TE Coaching (begeleiding van een ex-topsporter), toegang het TE Network en een eigen budget om in dit netwerk te investeren. Op deze manier vergroot de IU Groep wederom haar impact. Op deze manier investeert de IU Groep in de ontwikkeling van haar eigen mensen investeren en investeren zij in de ontwikkeling van Amber Verbraeken in het realiseren van haar doelstellingen. Het realiseren van ambities staat of valt met het creëren van de juiste randvoorwaarden voor mensen, sporters om te kunnen excelleren. Middels deze samenwerking willen wij bijdragen aan het realiseren van de juiste randvoorwaarden voor Amber om te presteren. Daarnaast is zij voor mij en mijn collega’s een bron van inspiratie om iedere dag het beste uit jezelf te halen ten dienste van mens, maatschappij en onze opdrachtgevers, aldus Arjan Hummel, algemeen directeur/- eigenaar van de IU groep.

“Binnen de samenwerking met de IU Groep komt voor TE alles samen. We creëren een WIN voor de IU Groep door hen te helpen in het realiseren van hun doelen. We creëren een WIN voor Amber doordat we vanuit het programma haar de begeleiding en ondersteuning kunnen bieden die nodig is om het maximale uit haar sportieve en maatschappelijke carrière te halen. Én we creëren daarmee een WIN voor de maatschappij, gezien de krachtige rol die topsport in de maatschappij heeft en de vele uitzendkrachten die via de IU Groep de komende jaren uitgezonden zullen worden en die zich verder kunnen ontwikkelen. “

Meer over het “Van Goed naar Goud”-programma volgt snel.

Dit artikel delen?

<i class="fab fa-facebook" aria-hidden="true"></i> Share on facebook
Share on Facebook
<i class="fab fa-twitter" aria-hidden="true"></i> Share on twitter
Share on Twitter
<i class="fab fa-linkedin" aria-hidden="true"></i> Share on linkedin
Share on Linkedin
<i class="fab fa-pinterest" aria-hidden="true"></i> Share on pinterest
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Relevante berichten

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

Stichting Talent Empowerment

Waaldijk 9
5327 AA, Hurwenen
KVK: 66206421
RSIN: 856442112

Contactgegevens

TalentEmpowerment
Waaldijk 9
5327 AA, Hurwenen

06-46363834
office@talentempowerment.nl