Mensely x TE: Inzichten vanuit de topsport voor duurzame prestaties

Duurzaam presteren gaat over meer dan gezond eten en fysiek fit zijn. Duurzaam presteren gaat over winnende personen en teams die hun talent in combinatie met zelfreflectie, aanpassingsvermogen, mentale fitheid en intrinsieke motivatie op de juiste manier inzetten. Maar hoe doe je dat in tijden van Corona en hoe zorg je ervoor dat werknemers gemotiveerd blijven? Via het platform Leiderschap & Inzetbaarheid deelt Mensely hierover relevante inzichten op het gebied van leiderschap, verzuim en inzetbaarheid. Leidinggevenden worden zo geïnspireerd tot goed leiderschap, dat op haar beurt weer bijdraagt aan de duurzame prestaties van de organisatie. Met goede resultaten, veel werkplezier en weinig verzuim. Om de kennisdeling op deze thema’s te versterken werkt Mensely sinds kort samen met TalentEmpowerment om het gedachtegoed vanuit de topsport op deze thema’s aan het platform te verbinden.

Het eerste resultaat van de samenwerking is de podcast-serie ‘Inspirerend leiderschap, lessen uit de topsport en het bedrijfsleven’. Hiermee voegt Mensely voorbeelden en inspiratie vanuit de topsport toe aan het platform Leiderschap & Inzetbaarheid. In de podcastserie komen vragen aan bod als hoe talent tot bloei komt, wat leiderschap nu precies inhoudt en hoe leidinggevenden in deze tijd kunnen blijven innoveren. TE zorgt vanuit haar netwerk voor bekende en onbekende experts voor de podcasts. Daarnaast, verzorgd TE de productie van de podcasts in samenwerking met Brocast Media. De eerste opnames zijn geweest, met niemand minder dan Marco HoogerlandMinke BooijMarc Lammers en Marco Buschman. Nieuwsgierig? Houd onze LinkedIn-pagina goed in de gaten. Hier delen we de afleveringen direct zodra ze live zijn. 

Naast de samenwerking rond de podcast, is Mensely de komende jaren ook als Supporter van Talent aan TE verbonden. “Met ons succes willen we graag een aantal maatschappelijke projecten omarmen. In onze samenwerkingen tot nu toe misten we nog een samenwerking op het gebied van sport. Een onderwerp wat in het kader van duurzame inzetbaarheid natuurlijk niet kan ontbreken. We zijn dan ook trots op onze samenwerking met TalentEmpowerment. Fijn om een steentje bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van Nederlandse topsporters in hun missie naar de Olympische Spelen. Op een duurzame, verantwoorde manier, waarbij ook aandacht is voor de maatschappelijke carrière na afloop van de topsportcarrière.”, aldus Yvette Scheffer, algemeen directeur van Mensely.

Dit artikel delen?

<i class="fab fa-facebook" aria-hidden="true"></i> Share on facebook
Share on Facebook
<i class="fab fa-twitter" aria-hidden="true"></i> Share on twitter
Share on Twitter
<i class="fab fa-linkedin" aria-hidden="true"></i> Share on linkedin
Share on Linkedin
<i class="fab fa-pinterest" aria-hidden="true"></i> Share on pinterest
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Relevante berichten

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

Stichting Talent Empowerment

Waaldijk 9
5327 AA, Hurwenen
KVK: 66206421
RSIN: 856442112