Bekijk: De Weg Naar De Spelen Theatershow 21 november

‘Binnen 3 jaar wil ik wereldkampioen zijn’

Aan de ambities ligt het niet bij veldrijdster Elodie Kuijper (18 jaar). Haar doel? Zich binnen enkele jaren kunnen meten met de absolutewereldtop van het veldrijden. Deze drive past dan ook erg goed bij de sporters van TalentEmpowerment en daarom is Elodie sinds begin september als bij TalentEmpowerment aangesloten. Elodie is gekoppeld aan payroller Mettom. Mettom is een payrolling bedrijf uit Eindhoven, en biedt ondernemers uit het MKB all-round oplossingen in hun personeelsadministratie. Daarnaast, heeft Mettom een sterke connectie met  de sport. Zo duikt er wekelijks door een groot deel van de werknemers op woensdagochtend de sportschool in en zijn er ook een aantal fanatieke hardlopers en wielrenners en wielrijders werkzaam.

De Match

De match tussen Elodie en Mettom was ook makkelijk gemaakt. Aankomend jaar zal Elodie op een aantal events van Mettom aanwezig zijn om daar haar verhaal te doen en te vertellen hoe haar weg naar de top eruit ziet. Deze boodschap past perfect bij Mettom; Mettom begrijpt namelijk heel goed hoe uitdagend de weg naar de top eruit kan zien. Vanuit eigen ervaringen, maar ook bij de situaties die zij bij hun klanten zien.

“De weg naar de top is een hele mooie maar ook bijzondere weg. In bijna 7 jaar Mettom weten wij daar alles van. Door onze dienstverlening helpen wij mensen met het waarmaken van hun ambities. Middels het delen van kennis, het linken van personen en lokale betrokkenheid voelen wij als een echte collega. Sinds september zijn wij naast collega op de werkvloer ook trotse supporter van Elodie Kuijper. Een 18-jarige veldrijdster die als ambitie heeft over drie jaar wereldkampioen te zijn. In samenwerking met Talent Empowerment dragen wij bij aan haar Road to Excellence.” Aldus Rob Toonders, Directeur van Mettom.

Mettom over Elodie

“De Road to Excellence is een uitdagend traject, en daarom zijn trouwe supporters onmisbaar. Gedurende de hoogtepunten, maar juist ook tijdens dieptepunten zijn is Mettom nauw betrokken bij de weg naar de top. Door onze bijdrage kan Elodie gebruikmaken van al die verschillende dienstverleningen welke bij TE worden aangeboden. Bijzonder hè? Wij hebben super veel zin in dit traject, zet hem op Elodie!”

Ook Supporter worden?

Wil jij met jouw bedrijf ook onderdeel worden van de Road2Excellence van jonge topsporters? Word Supporter in Talentontwikkeling! Neem contact met ons op via Community@TalentEmpowerment.nl.

Dit artikel delen?

<i class="fab fa-facebook" aria-hidden="true"></i> Share on facebook
Share on Facebook
<i class="fab fa-twitter" aria-hidden="true"></i> Share on twitter
Share on Twitter
<i class="fab fa-linkedin" aria-hidden="true"></i> Share on linkedin
Share on Linkedin
<i class="fab fa-pinterest" aria-hidden="true"></i> Share on pinterest
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Relevante berichten

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

Stichting Talent Empowerment

Waaldijk 9
5327 AA, Hurwenen
KVK: 66206421
RSIN: 856442112

Contactgegevens

TalentEmpowerment
Waaldijk 9
5327 AA, Hurwenen

06-46363834
office@talentempowerment.nl