Nieuwe samenwerking: Road to Paris met De Kameleons

De Kameleons is een vereniging met de doelstelling om het vakgebied en de werkwijze van de commerciële interim professional verder te professionaliseren. Dit doet de De Kameleons onder andere door kennis en expertise uit te wisselen. Hiertoe organiseert de netwerk-organisatie jaarlijks een viertal evenementen waarin sprekers uit verschillende vakgebieden een podium wordt geboden. De komende 3 jaar gaat TE jaarlijks één van deze evenementen organiseren met elk jaar een relevante sport waarvan in dat jaar een groot toernooi in Nederland georganiseerd wordt. Daarnaast ondersteunen De Kameleons een sporter op weg naar de Spelen in Parijs, hockeyinternational Sanne Koolen.

Aan de hand van de op dat moment relevante thema’s wordt jaarlijks de het zomerevent door TE georganiseerd. Aankomende zomer staat in Amsterdam het WK Hockey op het programma en daarom wordt dit jaar Sanne Koolen door De Kameleons gevolgd. Op een inspirerende locatie zal Sanne relevante inzichten vanuit de sport delen. Het doel hiervan is om de leden van De Kameleons een uniek inkijkje in de topsport te bieden en hen vanuit deze hoek te inspireren. Na het evenement zal Sanne intensiever gevolgd worden op weg naar het WK. Wat maakt ze mee en wat komt er allemaal bij kijken in de voorbereiding op een groot toernooi? Het jaar zal worden afgesloten met een trip naar het Wagener Stadion waar verschillende Kameleons Sanne live in actie zullen zien. 

Een jaar later staat in Scheveningen het WK Zeilen op het programma en zal er dus met een watersporter toegewerkt worden naar dit evenement. Wat zijn de verschillen en parallellen tussen de watersport en hockey? Bereiden deze atleten zich op de zelfde manier voor? Welke sporter er dat jaar gevolgd wordt, wordt later bepaald. Hetzelfde geldt voor de sporter die in het laatste jaar op weg naar de Spelen in Parijs gevolgd zal worden. Het beloven 3 mooie jaren te worden waarin De Kameleons samen met de top van de Nederlandse topsport gaat toeleven naar deze aansprekende evenementen. De Kameleons zitten er in ieder geval bovenop.

Wil jij met jouw netwerk-organisatie ook van dichtbij meemaken hoe het leven van een topsporter is? Wil jij ook geïnspireerd raken door de drive van atleten op weg naar hun ultieme prestatie? Neem dan contact met ons op via Bertram@TalentEmpowerment.nl!

Dit artikel delen?

<i class="fab fa-facebook" aria-hidden="true"></i> Share on facebook
Share on Facebook
<i class="fab fa-twitter" aria-hidden="true"></i> Share on twitter
Share on Twitter
<i class="fab fa-linkedin" aria-hidden="true"></i> Share on linkedin
Share on Linkedin
<i class="fab fa-pinterest" aria-hidden="true"></i> Share on pinterest
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Relevante berichten

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

Stichting Talent Empowerment

Waaldijk 9
5327 AA, Hurwenen
KVK: 66206421
RSIN: 856442112