Bekijk: De Weg Naar De Spelen Theatershow 21 november

Nieuwe samenwerking Kryha: Break barriers, build bridges

Nieuwe samenwerking Kryha: Break barriers, build bridges

Dat is de pay-off van Kryha, een jong technologiebedrijf dat werkt voor tal van internationale bedrijven en gevestigd is in onze hoofdstad. Breaking barriers is létterlijk wat Kryha doet met dienstverlening die op de grenzen loopt van de hedendaagse technologie (waaronder blockchain). En wat ook aanspreekt: Kryha richt zich met name op het domein van duurzaamheid. Dit doet Kryha met een team van 25 gedreven, talentvolle collega’s. Kryha heeft de ambitie om verder te groeien en nog meer organisaties vooruit te helpen met de implementatie van deze cutting-edge technologieën. TalentEmpowerment helpt Kryha om de volgende stap te zetten door met het Leadership Team aan de slag te gaan op thema’s als cultuur, leiderschap en duurzaam presteren. Bart van Nunen, marathonloper en geplaatst voor de Olympische Spelen in Tokio, wordt door Kryha ondersteund en zal zijn ervaringen vanuit de topsport met Kryha delen.

Kryha helpt organisaties om zich klaar te maken voor de toekomst. Dit doet Kryha in twee teams. Het eerste team is het conceptteam, dat drijft op creativiteit, nieuwe ideeën en concepten uitwerkt tot commercieel haalbare toepassingen. Het tweede team is het development team, dat verantwoordelijk is om deze nieuwe opdrachten te realiseren. Voor meer informatie over de projecten waar Kryha mee bezig is, check www.kryha.io.

Kryha heeft het commerciële potentieel om snel door te kunnen groeien. Maar deze verandering met nieuwe mensen, in een grotere groep met andere structuren, kan uitdagend zijn. TalentEmpowerment gaat er samen met Kryha voor zorgen dat de menselijke kant van de organisatie klaar is voor deze volgende stap. Dit omvat onder andere het definiëren van de cultuur (nu en in de toekomst) en het ontwikkelen van de leiderschapscompetenties van het Kryha Leadership. 

Bart van Nunen wordt vanuit deze samenwerking door Kryha ondersteund in zijn persoonlijke reis naar de Spelen van Tokio, Parijs en Los Angeles. En dat is een mooie match. Want als marathonloper, is Bart van Nunen alleen maar bezig om persoonlijke records, Olympische limieten en grenzen van zichzelf te verleggen. “Breaking Barriers”, zeg maar. Bart zal gedurende de interne trajecten bij Kryha zijn ervaringen delen vanuit de topsport. Bart is namelijk met dezelfde thema’s bezig als Kryha. Bart zal onder andere aanwezig zijn bij sessies met het Leadership Team en clinics verzorgen op sportdagen. Bart kijkt enorm uit naar de samenwerking: “Ik studeer zelf technische wiskunde en ik vind analyseren, puzzelen en problemen oplossen het leukste wat er is. Dit doe ik ook in mijn sport. Ik ben continu aan het kijken aan welke knoppen ik kan draaien om mijn prestaties te verbeteren. In combinatie met de grenzeloze ambities van Kryha spreekt dat me enorm aan. Na ruim 10 jaar hardlopen op hoog niveau ben ik voor mijn gevoel eindelijk geslaagd om “de code te kraken”. Ik kan niet wachten om met Kryha te delen hoe ik daar gekomen ben.” 

Tobias: “Wij kijken er erg naar uit om met TE aan de slag te gaan. De combinatie tussen topsport en werken voor startup is heel vergelijkbaar. Je staat onder hoge druk en hebt amibiteuze doelen, maar ondertussen moet je wel goed voor jezelf leren zorgen. Begrijpen wie je bent en waar je grenzen liggen zijn van belang om door te kunnen groeien. Het concept rust is zowel fysieke als mentale rust, en leren hoe je die beide kunt toepassen om altijd te performen is een groot onderdeel van beter leren presteren. Dit hopen we ook te bereiken met het leiderschapsprogramma van TalentEmpowerment.” 

Dit artikel delen?

<i class="fab fa-facebook" aria-hidden="true"></i> Share on facebook
Share on Facebook
<i class="fab fa-twitter" aria-hidden="true"></i> Share on twitter
Share on Twitter
<i class="fab fa-linkedin" aria-hidden="true"></i> Share on linkedin
Share on Linkedin
<i class="fab fa-pinterest" aria-hidden="true"></i> Share on pinterest
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Relevante berichten

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

Stichting Talent Empowerment

Waaldijk 9
5327 AA, Hurwenen
KVK: 66206421
RSIN: 856442112

Contactgegevens

TalentEmpowerment
Waaldijk 9
5327 AA, Hurwenen

06-46363834
office@talentempowerment.nl