Bank Hangen, Kennis Vangen: We gaan door!

Bank Hangen, Kennis Vangen: we gaan door!

De webinarserie Bank Hangen, Kennis Vangen van TE gaat weer van start! Na zeven eerdere edities in medio 2020, met in totaal meer dan 100 deelnemers, mogen we weer een mooi collectief aan inspirerende gasten verwelkomen. De aankomende 5 maanden lang zal jij -als sporter, coach of zakelijke professional- weer op verschillende thema’s geïnspireerd worden. Vanaf de bank, vanuit je luie stoel, of stiekem vanuit bed: alles mag! De experts in de aankomende serie zullen aandacht besteden aan de thema’s fysieke performance, voeding, mentale kracht, de combinatie sport  & studie en, last but not least, social media/sponsoring.

Op woensdag 17 februari zal door Fysiomed het spits worden afgebeten. Fysiomed is een in Amsterdam gevestigde fysiotherapeut die (top)sporters helpt om het maximale uit hun prestaties te halen. Fysiomed werkt onder andere voor topsporters als Paul Pogba, Dafne Schippers, Maria Sharapova en Memphis Depay. Gautam, Ryanne en Shai, allen fysiotherapeut bij Fysiomed, neemt jou vanaf 16.30 uur mee in Fysiomed’s aanpak om jou op deze manier inzicht te bieden in de wereld van fysieke performance. Fit zijn op het juiste moment en het voorkomen van blessures in tijden van veel trainen en weinig rust zijn thema’s die voorbij gaan komen. Dus ben jij topsporter die nog beter en fitter wil worden? Of ben jij benieuwd hoe er door de top-van-de-top naar fysieke prestaties wordt gekeken? Of heb jij stiekem toch de (ijdele) hoop dat je doorbraak nog gaat komen? Meld je dan snel aan!

De webinars zullen op elke derde woensdag van de maand gehouden worden. De volgende webinar staat op 17 maart op de agenda staan met het thema “Haal het maximale uit je maatschappelijke carrière”. Hierover later meer. Wil jij geen van de webinars missen? Houd dan we LinkedIn pagina van TE goed in de gaten of mail naar Office@TalentEmpowerment.nl

Dit artikel delen?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkedin
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Relevante berichten

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan