Business Games

Learning by doing

Leren doen we op allerlei verschillende manieren. Maar leren buiten de comfortzone versnelt dit proces. Om die reden ontwikkelt TE unieke learning experiences om groei te versnellen. Om talent nog sneller tot bloei te laten komen zodat jouw organisatie haar ambities waar gaat maken.

Onze Learning Experience formats

Resultaten

Wat onze Business Games organisaties opleveren:

  • Versnellen van het proces om bepaald gedrag aan te leren.
  • Werknemers die zich beter ontwikkelen en daardoor meer bijdrage aan de organisatiedoelstellingen.
  • Een unieke manier van verbinding doordat er samen -buiten de comfortzone- geleerd wordt.

Op maat gemaakt

De Business Games van TE zijn ontworpen om leren buiten de context van het werk makkelijk te maken. Alle Business Games worden op maat gemaakt voor jouw organisatie zodat de vooraf geformuleerde doelstellingen behaald worden. Door met plezier en verbinding en buiten de comfortzone te leren verhogen we de snelheid waarmee medewerkers dingen oppakken.

Inspirerende Business Games

Onze Aanpak

Wij werken vanuit duurzame partnerships

Wij geloven in duurzame partnerships omdat we elkaar alleen op die manier echt goed leren kennen. En omdat we op deze manier niet een ‘event’ afronden, maar op de lange-termijn betrokken en verantwoordelijk zijn voor de resultaten die we met elkaar boeken. We organiseren vanuit verschillende disciplines experts met ervaring vanuit onder andere de wetenschap en de topsport rondom jouw organisatie. Op deze manier hebben we voor elke vraag een antwoord én kunnen we tussen verschillende events, teamdagen of programma’s synergie creëren. Nu, en in de toekomst.

Wij maken verandering leuk en inspirerend

Hoe groter de menselijke component in verandering, hoe groter de kans dat deze beoogde verandering in een mislukking eindigt. Dit wordt bijvoorbeeld veroorzaakt door weerstand, gebrek aan urgentie of het ontbreken van de benodigde competenties. Om deze reden maken wij verandering leuk. Want hoe leuker en meer inspirerend de verandering, hoe makkelijker. Dit doen we voor middel van storytelling, uitdagende en verrassende werkvormen en inspiratie vanuit onder andere de topsport en de entertainment.

Samen creëren we de win-win-win

Door jouw events, programma’s en inspiratiesessies met TalentEmpowerment te organiseren, creëren we niet alleen de win voor jouw organisatie, maar ook voor topsporters en de maatschappij. Jij wordt namelijk Member van Club TalentEmpowerment, zonder dat dat extra budget hoeft te kosten. En dat is wat TE écht bijzonder maakt.

Meer over Hoe het Werkt

Lees meer
Send Us An Email - LocalListing X Webflow Template

Is je interesse gewekt? Heb je vragen?

Neem contact met ons op