Bekijk: De Weg Naar De Spelen Theatershow 21 november

Ormit x TalentEmpowerment Workshop

Ormit is altijd op zoek naar nieuwe talentvolle topsporters die mogelijk na hun carrière een traineeship bij Ormit willen volgen. TalentEmpowerment beschikt over een groep jonge ambitieuze topsporters die voor Ormit interessant zouden kunnen zijn. Om die reden organiseerde Ormit in samenwerking met TalentEmpowerment op 18 april een workshop over teamrollen en samenwerking.

Doel
Het doel van de workshop was om jonge topsporttalenten kennis te laten maken met Ormit, en dit op een leuke manier. Ook kreeg Ormit de kans om deze talenten te leren kennen en hen van dichtbij in soms stressvolle situaties mee te maken.

Tactiek
Ormit verzorgde een zeer interessante en leuke workshop met veel gamification onderdelen. Allereerst kreeg elke deelnemer een persoonlijkheidstest en daarbij werd vervolgens tekst en uitleg gegeven. Hierdoor kregen de topsporttalenten snel inzicht in zichzelf. Hierna werden de sporters in groepen verdeeld en moesten zij allerlei spelletjes doen waarbij elke keer één team won.

Resultaat
Ormit heeft op een leuke en laagdrempelige manier kennis kunnen maken met een groep topsporttalenten. Deze talenten passen binnen het profiel van wat Ormit doet. Ook voor de topsporttalenten was het een zeer geslaagde middag. Zij hebben kennis kunnen maken met Ormit en hebben zichzelf kunnen laten zien, en wellicht komt er nog een traineeship uit.

Dit artikel delen?

<i class="fab fa-facebook" aria-hidden="true"></i> Share on facebook
Share on Facebook
<i class="fab fa-twitter" aria-hidden="true"></i> Share on twitter
Share on Twitter
<i class="fab fa-linkedin" aria-hidden="true"></i> Share on linkedin
Share on Linkedin
<i class="fab fa-pinterest" aria-hidden="true"></i> Share on pinterest
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Relevante berichten

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

Stichting Talent Empowerment

Waaldijk 9
5327 AA, Hurwenen
KVK: 66206421
RSIN: 856442112

Contactgegevens

TalentEmpowerment
Waaldijk 9
5327 AA, Hurwenen

06-46363834
office@talentempowerment.nl