Invulling clinic HockeyXperience 26 oktober @EHV

Voor HockeyXperience verzorgde TalentEmpowerment op zaterdag 26november een invulling voor de afsluiting van de herfstvakantie. HockeyXperience is specialist in het verzorgen van clinics en dagen vol fun & hockey. Op de Enschedese Hockey Vereniging verzorgde tophockeysters Renee van Laarhoven (Kampong) en Famke Richardson (SCHC) voor de deelnemers een uniek kijkje in de keuken van het leven als topsporter en kregen de aanwezigen technische tips & tricks. 

Renee en Famke gaven de aanwezigen tijdens de clinic tips over het kaatsen van de bal en het afronden op goal. Ook coachte zij de aanwezigen in de onderlinge duels. Zo werden er vele 1 vs 1 en 2 vs 2 partijtjes gespeeld waarbij Renee en Famke de coach waren. De nadruk bij deze partijtjes lag op het verdedigen, de positie van beide dames. Daarnaast werd nog een partij gespeeld en demonstreerde Renee haar strafcorner, op een goal met wel heel veel keepers.

Wil jij met jouw bedrijf ook sportclinic of een invulling voor een clinic? Neem dan contact op met Bertram@TalentEmpowerment.nl.

Dit artikel delen?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkedin
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Relevante berichten

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan