Marlink After-Summer Event @Kralingse Plas

Aan het begin van de herfst en de zomer definitief achter ons gelaten, organiseerde TE voor Marlink het Marlink After-Summer Event. Maar ondanks het feit dat de herfst net begonnen was, was hier aan het weer helemaal van te merken. En wat was het fijn om na een lange periode van strikte regels en hoofdzakelijk thuiswerken weer bij elkaar te mogen komen en elkaar in de ogen aan te kunnen kijken. Tijdens dit jaarlijkse Marlink-event was ook Mirthe Akkerman, zeilster in de Laser Radial en de #10 van zowel het laatste Europees- als Wereld Kampioenschap én de sporter die vanuit de samenwerking met Marlink ondersteunt werd, er natuurlijk ook bij!

Op een zonovergoten Kralingse Plas verzamelde het Marlink Team zich aan het einde van de middag bij Restaurant De Tuin en de Vier Windstreken. Daar werden zij ontvangen met een (non-alcholisch) drankje en een hapje, waar zij zich mentaal, fysiek en sociaal voor konden bereiden op de sportactiviteiten van die middag. Sport is namelijk een terugkerend thema bij Marlink tijdens voorgaande Summer Events en de rode draad in het vitaliteitsprogramma dat tijdens COVID in samenwerking met TE werd geïnitieerd. Tijdens deze middag stonden 2 activiteiten op het programma: fietsen rondom de Kralingse Plas en strandsporten, waaronder beachvolleybal en beachtennis. De deelnemers voor het beachtennis werden door een grote sloep van Restaurant De Tuin overgebracht naar het strand aan de overkant.

Nadat de fietsgroep was uit-gefietst en de beach-groep weer was opgehaald door de sloep, nam Mirthe het woord en deelde zij met het Marlink-Team haar verhalen over de afgelopen periode. Ze blikte terug op de laatste keer dat we elkaar zagen (2 jaar geleden), en het doel dat ze toen had uitgesproken: na de Olympische Spelen in Tokio wilde ze in de Top-10 van de wereld staan. Hetgeen geschiedde! Daarnaast, blikte Mirthe ook vooruit: ze wil de aankomende jaren doorstoten naar een Top-5 plek op de Wereldranglijst en zich plaatsen voor de Olympische Spelen in Parijs, 2024. Een mooie ambitie, die TE en Marlink supporten. Na afloop van de presentatie stond er een uitgebreide BBQ klaar voor de Marlink-collega’s.

Wil jij ook een teamdag organiseren op inspirerende locaties met daarin aansprekende sportactiviteiten? Neem dan contact met ons op!

Dit artikel delen?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkedin
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Relevante berichten

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan