Incompany Events

Een event met duurzame impact

In het tijdperk van hybride werken zijn de gezamenlijke momenten met werknemers belangrijker dan ooit. Maar hoe zorg je ervoor dat je deze momenten maximaal benut? Wij helpen organisaties om events te organiseren die écht impact maken en waar medewerkers het nog jaren over hebben.

Onze visie op events

Een event is meer dan een feestje en samen op de bar staan. Een event is een instrument om een bepaald doel te bereiken. Denk aan het lanceren van een nieuw programma, het creëren van meer verbinding, het uitdragen van de organisatiecultuur of het gezamenlijk inzetten van een bepaalde (gedrags-)verandering.

Om dit doel te bereiken, zetten wij de kracht van beleving en inspiratie in. Onze events zijn te allen tijde op maat gemaakt en komen tot stand vanuit co-creatie. En een event gaat verder dan de dag of dagen die het event duurt. Een event is een campagne die ruim voor het event start en die daarna ook nog tijden resoneert.

Voorbeelden van Incompany Events

Onze Aanpak

Wij werken vanuit duurzame partnerships

Wij geloven in duurzame partnerships omdat we elkaar alleen op die manier echt goed leren kennen. En omdat we op deze manier niet een ‘event’ afronden, maar op de lange-termijn betrokken en verantwoordelijk zijn voor de resultaten die we met elkaar boeken. We organiseren vanuit verschillende disciplines experts met ervaring vanuit onder andere de wetenschap en de topsport rondom jouw organisatie. Op deze manier hebben we voor elke vraag een antwoord én kunnen we tussen verschillende events, teamdagen of programma’s synergie creëren. Nu, en in de toekomst.

Wij maken verandering leuk en inspirerend

Hoe groter de menselijke component in verandering, hoe groter de kans dat deze beoogde verandering in een mislukking eindigt. Dit wordt bijvoorbeeld veroorzaakt door weerstand, gebrek aan urgentie of het ontbreken van de benodigde competenties. Om deze reden maken wij verandering leuk. Want hoe leuker en meer inspirerend de verandering, hoe makkelijker. Dit doen we voor middel van storytelling, uitdagende en verrassende werkvormen en inspiratie vanuit onder andere de topsport en de entertainment.

Samen creëren we de win-win-win

Door jouw events, programma’s en inspiratiesessies met TalentEmpowerment te organiseren, creëren we niet alleen de win voor jouw organisatie, maar ook voor topsporters en de maatschappij. Jij wordt namelijk Member van Club TalentEmpowerment, zonder dat dat extra budget hoeft te kosten. En dat is wat TE écht bijzonder maakt.

Meer over Hoe het Werkt

Lees meer
Send Us An Email - LocalListing X Webflow Template

Is je interesse gewekt? Heb je vragen?

Neem contact met ons op