Dinner Times – Dineren met een vleugje inspiratie.

Ciphix is een tech scale-up uit Rotterdam gespecialiseerd in technologieën zoals Robotic Process Automatisation (RPA) en Artificial Intelligence (AI). Ciphix werkt al jaren voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Maar om voorop te blijven lopen, is het belangrijk om jezelf als organisatie en als individu te blijven ontwikkelen. En daar helpt TalentEmpowerment ze mee.

Daarom is bij Ciphix persoonlijke ontwikkeling een zeer belangrijk thema. Om de Ciphians te faciliteren in hun persoonlijke ontwikkeling, krijgen zij de mogelijkheid tot individuele coaching en kunnen zij meerdere keren per jaar (op aansprekende locaties) trainingen volgen (zie: Trainingsdag in de Kuip & Trainingsdag Beach Stadium). Daarnaast, worden er meerdere keren per jaar Dinner Time Sessies georganiseerd. Als het even kan op kantoor met een hapje en een drankje, maar afgelopen jaar toch ook net te vaak online. Tijdens deze Dinner Time-sessies worden de werknemers tijdens een inspiratiesessie van maximaal een uur geïnspireerd op een bepaald thema dat relevant is in hun werk. De afgelopen maanden stonden de Dinner Times over adviesvaardigheden en kritische zelfreflectie op het programma.

Tijdens de Dinner Time over adviesvaardigheden behandelde Cees van der Zwan onder andere de communicatiepiramide waarin inhoud, relatie en proces naar voren komen. Door goed te begrijpen dat deze drie dimensies bepalen of bijvoorbeeld een klant of collega een advies van jou aannemen, kan je daar ook in gesprekken bewuster mee omgaan en meer nadruk op één van deze dimensies leggen. Tijdens de tweede Dinner Time, gegeven door Sjors Brouwer, werd toegewerkt naar de ontwikkelgesprekken die in dezelfde periode gepland stonden, en werden werknemers geholpen om kritisch te kunnen reflecteren op zichzelf en hun eigen gedrag van het afgelopen jaar. Deze kritische zelfreflectie is de basis voor de nieuwe leerdoelen voor aankomend jaar.

Wil jij met jouw werknemers ook geïnspireerd worden? Neem dan contact met ons op.

Dit artikel delen?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkedin
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Relevante berichten

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan