Coachend Leiderschap-programma voor Future Leaders van Ciphix

Ciphix is een snelgroeiende tech-startup met enorme ambities richting de toekomst. TalentEmpowerment helpt Ciphix met de mens-kant van deze groei, onder andere door het aanbieden van trainingen en individuele coaching. Om de Future Leaders nog een extra boost in hun ontwikkeling te geven start dit jaar het Coachend Leiderschap-programma met als enige doel om aan het einde van dit jaar 9 krachtige, authentieke en competente leiders af te leveren die in staat zijn om de organisatie naar de volgende fase te brengen.

Het programma bestaat uit 6 blokken, opgebouwd volgens het model van “Verbindend Vermogen”. Deze methode is uitgebreid door executive coach, leiderschapsexpert en bestsellerauteur Marco Buschman in het gelijknamige boek. Het eerste blok, “Verbinding met Jezelf” werd doorlopen op een externe locatie tussen de Fryske weilanden. Tijdens deze twee dagen werd de basis gelegd voor het vervolg van het programma door inzicht in hun zelf te krijgen, reflecterende gesprekken met de trainer en met elkaar, en interactieve workshops waarin de deelnemers soms létterlijk de confrontatie met elkaar aan gingen.

Sjors Brouwer – Coach binnen het Coachend Leiderschapsprogramma

Later in het programma staan onder andere in de blokken “Verbinding met de ander” en “Verbinding met je team” op het programma. Deze specifieke blokken zullen georganiseerd worden op HC Den Bosch, waar enkele topsporters uitgenodigd worden om hun inzichten en ervaringen op deze thema’s te delen. En dat is logisch, want Ciphix is al ruim drie jaar betrokken bij TalentEmpowerment draagt dus ook al drie jaar bij aan de ontwikkeling van talentvolle topsporters in hun reis naar de Olympische Spelen.

Meer weten over dit programma, of ook geïnteresseerd in een vergelijkbaar programma voor jouw toekomstige leiders? Neem dan contact met ons op!

Dit artikel delen?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkedin
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Relevante berichten

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan