Ciphix Trainingsdag @The Hague Beach Stadium

Binnen Ciphix verzorgt Talent Empowerment ondersteuning in de persoonlijke ontwikkeling van alle werknemers. Zo verzorgt TE individuele coaching, inspiratiesessies en dus trainingsdagen. Tijdens de trainingsdagen staat de training van de benodigde vaardigheden centraal. In dit blog lees je meer over hoe we dat doen.

In samenwerking met TE heeft een Ciphix in kaart gebracht welke vaardigheden hun werknemers nodig hebben om op korte en lange termijn te excelleren. Net zoals in de sport, moeten deze vaardigheden getraind worden om vervolgens in de wedstrijd (lees: werk) toegepast te kunnen worden. TE organiseert dit jaar drie trainingsdagen waarin trainingen worden aangeboden op al deze vaardigheden. Tijdens deze eerste trainingsdag stonden de trainingen Persoonlijk Leiderschap, Time Management, Kritische Zelfreflectie, Leiderschapsstijlen op het programma.

Om het maximale uit een training te halen is voorbereiding key. Om deze reden volgde alle deelnemers in de voorbereiden twee stappen. Allereerst, was er voor elke training een zelfstudie-opdracht die de deelnemers hielp om een theoretisch kader te ontwikkelen voor de training. Als tweede, moesten alle deelnemers hun eigen wedstrijdanalyse doen. Welk gedrag of welke prestaties laat je nu zien? En wat werkt daarin wel, en wat werkt daarin niet? En wat wil je dus ontwikkelen? Net zoals in de sport, moet een training gaan om waar een training voor bedoeld is: zo min mogelijk uitleg, en zoveel mogelijk bezig zijn. Daarbij, heeft onderzoek laten zien dat als je al ingelezen bent in een onderwerp, je tijdens een training makkelijker in staat bent om elementen te herkennen en verbindingen te maken. En dat vergroot de impact van de training.

Ontwikkelen moet leuk zijn en daarom kiest Ciphix voor aansprekende locaties voor hun trainingsdagen. Voor de eerste trainingsdag reisden we af naar het Beach Stadium in Scheveningen, voor de volgende trainingsdag gaan we naar een andere Rotterdamse Trots: de Kuip. In december staat de laatste trainingsdag van 2021 op het programma. Dan reizen we met de Ciphians af naar Papendal.

Meer weten? Of geïnteresseerd in een trainingsdag voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op!

Dit artikel delen?

<i class="fab fa-facebook" aria-hidden="true"></i> Share on facebook
Share on Facebook
<i class="fab fa-twitter" aria-hidden="true"></i> Share on twitter
Share on Twitter
<i class="fab fa-linkedin" aria-hidden="true"></i> Share on linkedin
Share on Linkedin
<i class="fab fa-pinterest" aria-hidden="true"></i> Share on pinterest
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Relevante berichten

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

Stichting Talent Empowerment

Waaldijk 9
5327 AA, Hurwenen
KVK: 66206421
RSIN: 856442112