Fit4Kerst @Mensely

De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent traditioneel lekker eten én, ook al doen we dat niet expres, toch wat minder bewegen. Om topfit aan het kerstdiner te verschijnen organiseert TE deze maand Fit4Kerst-Workouts bij Mensely. Mensely helpt organisaties bij het bevorderen van duurzame inzetbaarheid en geeft op deze manier zelf het goede voorbeeld. Gedurende 4 weken staan er elke week 3 workouts op het programma met elk een eigen thema. De vitaliteits-workouts worden verzorgd door topsporters Odile Van Aanholt, Marijn Veen en Sara Wennekes gegeven op een vast moment op de dag. 

De maandag staat in het teken van yoga en die wordt verzorgd door de kersverse wereldkampioene FX’49-er én yogainstructice Odile van Aanholt. Op de dinsdag gaan de medewerkers van Mensely samen met Marijn Veen mediteren. Marijn, tophockeyster bij AH&BC Amsterdam en het Nederlands Team, heeft tijdens de revalidatie van haar hersenschudding veel gemediteerd en brengt haar opgedane kennis & ervaring nu in de praktijk. De workout-week wordt op de donderdag afgesloten door kitefoilster en personal trainer Sara Wennekes. Sara geeft de deelnemers een extra duwtje in de rug om ook het laatste deel van de week te kunnen knallen op de werkvloer.

De workouts zijn door Odile, Marijn en Sara zo samengesteld dat er een opbouw in zit waardoor de deelnemers echt uitgedaagd worden. Ook leren zij van de drie atletes hoe je, bijvoorbeeld, een goede work-out opbouwt en wat nuttige Tips&Trics zijn voor een meditatiesessie. Wil jij met jouw organisatie ook fit worden? Last-minute voor Kerst, of ruim op tijd voor Pasen bijvoorbeeld? Neem dan contact met ons op!

Dit artikel delen?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkedin
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Relevante berichten

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan