TalentEmpowerment Evenementen

Event 3

Events van blijvende waarde

Wij weten wat mensen in beweging brengt. Wat mensen inspireert. Een evenement is meer dan een feestje. Het is een interventie waarmee je een verandering op gang wil brengen. Wij helpen je om medewerkers en relaties onderdeel te laten worden van het verhaal van jouw organisatie. Laat doelstellingen, concept en uitvoering maar aan ons over, en geniet van een event dat je voor altijd zal bijblijven!

Bekijk onze impactvolle events die organisaties in staat stellen om medewerkers en relaties te empoweren en om duurzame relaties op te bouwen.

Waarom onze evenementen werken.

We werken vanuit langdurige samenwerkingen. Daardoor weten we wat er bij jouw organisatie speelt en sluiten onze events naadloos aan bij de behoefte van jouw organisatie.

We pakken zowel de harde als de hardnekkige kant aan. We benaderen jouw organisatie als een systeem en bekijken integraal wat er nodig is om duurzame verandering op gang te kunnen brengen en te borgen.

We maken onze events positief en inspirerend, waardoor we weerstand tegen verandering verkleinen. Dit doen we onder andere door het inzetten van de inspiratie uit andere high-performance werelden zoals de topsport.

Empowerment Events als inspiratie

In 5 stappen naar Empowerment

1. Engage

Creëer een inspirerende visie en missie en ontwikkel leiderschap dat medewerkers kan inspireren.

2. Support

Bied een veilige werkomgeving met duidelijke doelen, autonomie en toepassing van Lean en Agile methodes.

3. Inspire

Motiveer medewerkers met impactvolle events, teambuilding en ontwikkelingsmogelijkheden.

4. Develop

Bied coaching, training en e-learning om persoonlijke en professionele groei te ondersteunen.

5. Evolve

Monitor belangrijke KPI's en pas interventies toe op basis van kwalitatieve en kwantitatieve inzichten om continu te verbeteren.

Lees snel verder
Send Us An Email - LocalListing X Webflow Template

Is je interesse gewekt? Heb je vragen?

Neem contact met ons op