Kick-Off “Van Goed Naar Goud” bij de IU Groep

Op zaterdag 2 oktober stond op de boottocht van het Pampus Eiland naar ‘t IJ in Amsterdam de Kick-Off van het “Van Goed Naar Goud”-programma van de IU Groep. Met de eigen topsportambassadeur Amber Verbraeken, gouden medaille winnares Frédérique Matla en Peter Heerschop werd het traject afgetrapt. Het thema van de Kick-Off? Het belang van een team, waarom je samen meer kan bereiken dan alleen en stilstaan waar de IU Groep naartoe wil: een gouden organisatie. 

IU Groep directeuren Arjan Hummel en Sander Overduin en TE-oprichter Bertram Veen trapte het programma af met een persoonlijke boodschap aan de IU’ers. Hierbij werd stilgestaan bij de ambitie om door te groeien als organisatie en wat de drijfveren zijn achter deze ambitie. Met de “goede topsporter” (zo mag je één van Nederlands grootste talenten toch wel noemen) Amber en de “gouden topsporter” Frédérique werden de overeenkomsten tussen de aanwezigen binnen het “Van Goed naar Goud”-programma door Peter ingevuld. 

Daarnaast stond Peter met aansprekende anekdotes stil bij het belang van een team. Er werd gelachen. Een petje op, petje af-quiz gespeeld en de gouden medaille van Frédérique ging rond. Een unieke ervaring voor alle aanwezigen en een passende aftrap van het programma. 

Heb jij nog inspiratie nodig voor een Kick-Off of wil jij Peter Heerschop bij jouw organisatie op bezoek? Neem dan contact met ons op! 

Dit artikel delen?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkedin
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Relevante berichten

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan