Birgit Lempers

Met grote passie zet ik al vanaf 2005 mijn ervaring en kennis in om talenten en topsporters te ondersteunen op maatschappelijk en persoonlijk vlak. Naast het vinden van de juiste balans tussen topsportcarrière en maatschappelijke carrière, daag ik hen ook uit om na te denken over hun leven na(ast) de topsport. Het hele proces om van talent naar topsporter door te groeien, is ook herkenbaar voor de coaches van TE. Naast Lisa en Eva ben ik ook programmamanager, wat inhoudt dat ik coach ben van een paar TE coaches. De doelstelling hiervan is om onze sporters in meerdere opzichten te laten groeien.

Over Talent Empowerment

Na de Olympische Spelen van Rio ontstond Talent Empowerment vanuit de gedrevenheid van twee broers om hun kleine zusjes te helpen om naar de Olympische Spelen te komen. Inmiddels begonnen aan de tweede (zomer-)Olympische cyclus, begeleidt TE inmiddels structureel meer dan 35 topatleten. Een essentiële rol hierin is weggelegd voor Jochem Uytdehaaghe, één van Nederlands’ grootste Olympiërs. In 2020 droeg Jochem 15 jaar aan ervaring in talentbegeleiding binnen Sporttop aan TE over.

Ik wil mijn ambities realiseren

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan