Scipio Houtman

Sporttop_logo_TP

Scipio is een 21-jarige zeiler uit Den Haag die al op jonge leeftijd kennismaakte met de sport. Als 4-jarige begon hij in de Optimist en vanaf zijn 7de zeilt hij voor KNZ&RV Muiden. Hier groeide Scipio uit tot een groot talent en dit resulteerde in de deelname aan de Youth Olympic Games in 2014. Inmiddels is Scipio overgestapt naar de Nacra. Naast het zeilen studeert Scipio Economics & Business Economics aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Over Talent Empowerment

Net zo als Scipio Houtman helpen we ook ander talent naar de top

Na de Olympische Spelen van Rio ontstond Talent Empowerment vanuit de gedrevenheid van twee broers om hun kleine zusjes te helpen om naar de Olympische Spelen te komen. Inmiddels begonnen aan de tweede (zomer-)Olympische cyclus, begeleidt TE inmiddels structureel meer dan 35 topatleten. Een essentiële rol hierin is weggelegd voor Jochem Uytdehaaghe, één van Nederlands’ grootste Olympiërs. In 2020 droeg Jochem 15 jaar aan ervaring in talentbegeleiding binnen Sporttop aan TE over.

Ik wil mijn ambities realiseren

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan