Sara Wennekes

Ciphix logo

Sara, 23 jaar en geboren in Amsterdam, groeide in Almere op nabij een strandje met een windsurfclub. Hier begon zij op haar 12de met windsurfen. In 2010 werd Sara bij de junioren voor het eerste Nederlands Kampioen, in 2013 werd zij derde bij de WK voor junioren. In 2018 boekte zij tijdens het EK haar beste prestatie bij de senioren, een 10de plaats. Verder studeert Sara Rechten aan de Universiteit van Leiden.

Over Talent Empowerment

Net zo als Sara Wennekes helpen we ook ander talent naar de top

Na de Olympische Spelen van Rio ontstond Talent Empowerment vanuit de gedrevenheid van twee broers om hun kleine zusjes te helpen om naar de Olympische Spelen te komen. Inmiddels begonnen aan de tweede (zomer-)Olympische cyclus, begeleidt TE inmiddels structureel meer dan 35 topatleten. Een essentiële rol hierin is weggelegd voor Jochem Uytdehaaghe, één van Nederlands’ grootste Olympiërs. In 2020 droeg Jochem 15 jaar aan ervaring in talentbegeleiding binnen Sporttop aan TE over.

Ik wil mijn ambities realiseren

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan