Sanne Koolen

TE-compact-kopie.png

Een steengoede, bijna onpasseerbare verdedigster, met altijd gepaste bescheidenheid. Zo kan je hockeyster Sanne Koolen het beste beschrijven. Sanne doorliep haar eigen weg naar de top zonder nationale jeugdteams; desondanks werd ze in de zomer van 2018 in Londen Wereld Kampioen. Naast haar topsport, studeert Sanne geneeskunde aan de VU in Amsterdam, de stad waar Sanne ook woont.

Over Talent Empowerment

Net zo als Sanne Koolen helpen we ook ander talent naar de top

Na de Olympische Spelen van Rio ontstond Talent Empowerment vanuit de gedrevenheid van twee broers om hun kleine zusjes te helpen om naar de Olympische Spelen te komen. Inmiddels begonnen aan de tweede (zomer-)Olympische cyclus, begeleidt TE inmiddels structureel meer dan 35 topatleten. Een essentiële rol hierin is weggelegd voor Jochem Uytdehaaghe, één van Nederlands’ grootste Olympiërs. In 2020 droeg Jochem 15 jaar aan ervaring in talentbegeleiding binnen Sporttop aan TE over.

Ik wil mijn ambities realiseren

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan