Renee van Laarhoven

BE_Networks_Logo_TP

Renee is 22 jaar, Tilburgse en studeert aan de Vrije Universiteit in Amsterdam in de richting Gezondheid & Voeding. Renee hockeyt bij Kampong in Utrecht, werd in 2017 Europees Kampioen U21 en mag zich inmiddels Oranje international noemen. In december 2018 mocht zij tijdens de Champions Trohphy in China haar debuut maken en maakte ook deel uit van de Nederlandse selectie van de FIH Hockey Pro League.

Over Talent Empowerment

Net zo als Renee van Laarhoven helpen we ook ander talent naar de top

Na de Olympische Spelen van Rio ontstond Talent Empowerment vanuit de gedrevenheid van twee broers om hun kleine zusjes te helpen om naar de Olympische Spelen te komen. Inmiddels begonnen aan de tweede (zomer-)Olympische cyclus, begeleidt TE inmiddels structureel meer dan 35 topatleten. Een essentiële rol hierin is weggelegd voor Jochem Uytdehaaghe, één van Nederlands’ grootste Olympiërs. In 2020 droeg Jochem 15 jaar aan ervaring in talentbegeleiding binnen Sporttop aan TE over.

Ik wil mijn ambities realiseren

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan