Maxime Kerstholt

TE-compact-kopie.png

“Het begint met gewoon goed hockeyen!”. Maxime is recht door zee, en de gedreven en behendige spits waar je als verdedigster de dag voor de wedstrijd net iets minder lekker door slaapt. Maxime is 22 jaar oud, hockeyt bij Laren en veroverde in 2016 op het WK U21 in Chili de zilveren medaille. Maxime studeert Economics & Business Economics aan de UvA; een mooie match met de business van Holland Immo Group. “Als ik straks een stage zoek, dan weet ik waar ik moet zijn.”

Over Talent Empowerment

Net zo als Maxime Kerstholt helpen we ook ander talent naar de top

Na de Olympische Spelen van Rio ontstond Talent Empowerment vanuit de gedrevenheid van twee broers om hun kleine zusjes te helpen om naar de Olympische Spelen te komen. Inmiddels begonnen aan de tweede (zomer-)Olympische cyclus, begeleidt TE inmiddels structureel meer dan 35 topatleten. Een essentiële rol hierin is weggelegd voor Jochem Uytdehaaghe, één van Nederlands’ grootste Olympiërs. In 2020 droeg Jochem 15 jaar aan ervaring in talentbegeleiding binnen Sporttop aan TE over.

Ik wil mijn ambities realiseren

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan