Marijn Veen

NTT

Marijn is 23, komt uit Utrecht en studeert Psychologie aan de Universiteit van Utrecht. Marijn hockeyt bij AH&BC Amsterdam en werd in de zomer van 2017 als aanvoerder en Topscorer Europees Kampioen U21. Daarna luisterde ze haar debuut in Oranje, tijdens de Champions Trophy in China op met twee doelpunten. Mede hierdoor werd zij later gekroond tot Topscorer en Beste Speelster U21 van het toernooi.

Over Talent Empowerment

Net zo als Marijn Veen helpen we ook ander talent naar de top

Na de Olympische Spelen van Rio ontstond Talent Empowerment vanuit de gedrevenheid van twee broers om hun kleine zusjes te helpen om naar de Olympische Spelen te komen. Inmiddels begonnen aan de tweede (zomer-)Olympische cyclus, begeleidt TE inmiddels structureel meer dan 35 topatleten. Een essentiële rol hierin is weggelegd voor Jochem Uytdehaaghe, één van Nederlands’ grootste Olympiërs. In 2020 droeg Jochem 15 jaar aan ervaring in talentbegeleiding binnen Sporttop aan TE over.

Ik wil mijn ambities realiseren

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan