Marieke Keijser

Sporttop_logo_TP

Marieke is 23 jaar, een echte Rotterdamse die voor haar sport naar Amsterdam verhuisd is. Binnen het roeien heeft Marieke de afgelopen jaren al een behoorlijke staat van dienst opgebouwd. Zo won ze in 2018 goed op het EK bij de senioren en werd zij vorig op het WK tweede in de dubbel twee. Marieke heeft één ultiem doel: Goud winnen op de Olympische Spelen. Daarnaast studeert Marieke Health Policy Management aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

Over Talent Empowerment

Net zo als Marieke Keijser helpen we ook ander talent naar de top

Na de Olympische Spelen van Rio ontstond Talent Empowerment vanuit de gedrevenheid van twee broers om hun kleine zusjes te helpen om naar de Olympische Spelen te komen. Inmiddels begonnen aan de tweede (zomer-)Olympische cyclus, begeleidt TE inmiddels structureel meer dan 35 topatleten. Een essentiële rol hierin is weggelegd voor Jochem Uytdehaaghe, één van Nederlands’ grootste Olympiërs. In 2020 droeg Jochem 15 jaar aan ervaring in talentbegeleiding binnen Sporttop aan TE over.

Ik wil mijn ambities realiseren

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan