Jackie Lionahr

TE-compact-kopie.png

Mijn naam is Jackie Lionahr. Ik ben 20 jaar oud en woon in Den Bosch. Ik zit op het koning Willem 1 college in Den Bosch waar ik een opleiding doe tot filmmaker in het 3e jaar op niveau 4. Verder zit ik in de Nederlandse selectie van het trampolinespringen en beoefen deze sport al vanaf mijn zesde. Ik heb al veel ervaring opgedaan in mijn sport, maar er zijn nog een paar grote doelen die ik wil bereiken, waaronder de Olympische Spelen.

Over Talent Empowerment

Net zo als Jackie Lionahr helpen we ook ander talent naar de top

Na de Olympische Spelen van Rio ontstond Talent Empowerment vanuit de gedrevenheid van twee broers om hun kleine zusjes te helpen om naar de Olympische Spelen te komen. Inmiddels begonnen aan de tweede (zomer-)Olympische cyclus, begeleidt TE inmiddels structureel meer dan 35 topatleten. Een essentiële rol hierin is weggelegd voor Jochem Uytdehaaghe, één van Nederlands’ grootste Olympiërs. In 2020 droeg Jochem 15 jaar aan ervaring in talentbegeleiding binnen Sporttop aan TE over.

Ik wil mijn ambities realiseren

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan