Frédérique Matla

Orange_Pearl_logo_TP

Frédérique Matla is 22 jaar en ontzettend ambitieus. Als echte doelpuntenmachine -ze werd al topscoorder op het WK U21 en staat na 47 wedstrijden in Oranje op 26 doelpunten- heeft zij maar twee doelstellingen: Goud winnen op de Olympische Spelen en de beste hockeyster van de wereld worden. FM15 is gekoppeld aan OrangePearl Innovation Group: “Zo gaaf om zo’n gaaf bedrijf achter me te hebben staan; en het mooie, de producten van de merken van OrangePearl, zoals Brainbooster, kan ik ook gewoon gebruiken!”

Over Talent Empowerment

Net zo als Frédérique Matla helpen we ook ander talent naar de top

Na de Olympische Spelen van Rio ontstond Talent Empowerment vanuit de gedrevenheid van twee broers om hun kleine zusjes te helpen om naar de Olympische Spelen te komen. Inmiddels begonnen aan de tweede (zomer-)Olympische cyclus, begeleidt TE inmiddels structureel meer dan 35 topatleten. Een essentiële rol hierin is weggelegd voor Jochem Uytdehaaghe, één van Nederlands’ grootste Olympiërs. In 2020 droeg Jochem 15 jaar aan ervaring in talentbegeleiding binnen Sporttop aan TE over.

Ik wil mijn ambities realiseren

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan