Elodie Kuijper

Mettom_logo

Elodie is 18 jaar oud, en een trotse Tilburgse. Per week zit zij gemiddeld 18 uur op de fiets, en dat met maar één doel: “Over drie jaar wil ik de beste veldrijdster van de wereld zijn, en meer wedstrijden winnen dan Mathieu van der Poel.”. Deze drive past ook bij Mettom; Mettom helpt met hun dienstverlening ondernemers op weg in het realiseren van hun doelstellingen.

Over Talent Empowerment

Net zo als Elodie Kuijper helpen we ook ander talent naar de top

Na de Olympische Spelen van Rio ontstond Talent Empowerment vanuit de gedrevenheid van twee broers om hun kleine zusjes te helpen om naar de Olympische Spelen te komen. Inmiddels begonnen aan de tweede (zomer-)Olympische cyclus, begeleidt TE inmiddels structureel meer dan 35 topatleten. Een essentiële rol hierin is weggelegd voor Jochem Uytdehaaghe, één van Nederlands’ grootste Olympiërs. In 2020 droeg Jochem 15 jaar aan ervaring in talentbegeleiding binnen Sporttop aan TE over.

Ik wil mijn ambities realiseren

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan