Bart van Nunen

Sporttop_logo_TP

Bart is een 24-jarige marathon specialist uit Utrecht. Bart begon op zijn negende al met atletiek en heeft als doen om het Nederlands record op de marathon te verbreken. Zijn pr staat inmiddels op 2:13:09. In 2018 debuteerde hij op de marathon van Berlijn en liep hij zijn pr. Naast hardlopen studeert Bart Bedrijfskundige Informatica aan de NTI, waardoor hij zijn studie volledig op afstand kan volgen.

Over Talent Empowerment

Net zo als Bart van Nunen helpen we ook ander talent naar de top

Na de Olympische Spelen van Rio ontstond Talent Empowerment vanuit de gedrevenheid van twee broers om hun kleine zusjes te helpen om naar de Olympische Spelen te komen. Inmiddels begonnen aan de tweede (zomer-)Olympische cyclus, begeleidt TE inmiddels structureel meer dan 35 topatleten. Een essentiële rol hierin is weggelegd voor Jochem Uytdehaaghe, één van Nederlands’ grootste Olympiërs. In 2020 droeg Jochem 15 jaar aan ervaring in talentbegeleiding binnen Sporttop aan TE over.

Ik wil mijn ambities realiseren

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan