Annabel Wickel

Sporttop_logo_TP

Annabel is een 20-jarige zeilster uit Capelle aan den IJssel. Annabel zeilt al vanaf haar 6de en vanaf haar 10de komt ze ook in wedstrijden uit. Op haar 16de deed Annabel in Tsjechië mee aan de EK RS Feva voor junioren waar zij de Europese titel veroverde en op het WK in Santander werd zij 3e. Naast het zeilen studeert Annabel International Business and Management aan de University of Applied Sciences in Rotterdam.

Over Talent Empowerment

Net zo als Annabel Wickel helpen we ook ander talent naar de top

Na de Olympische Spelen van Rio ontstond Talent Empowerment vanuit de gedrevenheid van twee broers om hun kleine zusjes te helpen om naar de Olympische Spelen te komen. Inmiddels begonnen aan de tweede (zomer-)Olympische cyclus, begeleidt TE inmiddels structureel meer dan 35 topatleten. Een essentiële rol hierin is weggelegd voor Jochem Uytdehaaghe, één van Nederlands’ grootste Olympiërs. In 2020 droeg Jochem 15 jaar aan ervaring in talentbegeleiding binnen Sporttop aan TE over.

Ik wil mijn ambities realiseren

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan