Joep van der Loo

In 2016 stapte Laurens en Bert op me af met de vraag om te sparren over de ontwikkeling van dit mooie initiatief. Als ex sporter en liefhebber, met een fascinatie voor de ontwikkeling van individuen en teams, was ik direct enthousiast! Meedenken met beide initiatiefnemers en de ontwikkeling van dit platform zal mijn primaire taak zijn, maar ik vind het daarbij erg gaaf dat ik een kijkje kan nemen in de journey van jonge sporters op weg naar mooie doelen!

Over Talent Empowerment

Na de Olympische Spelen van Rio ontstond Talent Empowerment vanuit de gedrevenheid van twee broers om hun kleine zusjes te helpen om naar de Olympische Spelen te komen. Inmiddels begonnen aan de tweede (zomer-)Olympische cyclus, begeleidt TE inmiddels structureel meer dan 35 topatleten. Een essentiële rol hierin is weggelegd voor Jochem Uytdehaaghe, één van Nederlands’ grootste Olympiërs. In 2020 droeg Jochem 15 jaar aan ervaring in talentbegeleiding binnen Sporttop aan TE over.

Ik wil mijn ambities realiseren

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan