Talent Academy Group

De Talent Academy Group (TAG) is al jarenlang een bepalende speler in de Nederlandse topsport. TAG heeft meerdere labels, waaronder De Talentenacademie en TAG Performance. De Talentenacademie biedt topsporters en teams prestatiecoaching, die hen helpt om het maximale uit hun talent te halen. De Talentenacademie werkt onder andere voor teams als Jumbo-Visma, Ajax en PSV, voor individuele atleten als Memphis Depay en Maartje Paumen, en topartiesten zoals Ali B. TAG Performance vertaalt de ervaringen en lessen vanuitde topsport door naar het bedrijfsleven waar dezelfde wetten gelden om succes te behalen. Talent Empowerment en TAG werken al sinds de Olympische Spelen van Rio in 2016 samen met dezelfde missie: Talent de kans bieden om het maximale uit zichzelf te halen. Als onderdeel van deze samenwerking kunnen de sporters die aangesloten zijn bij TE gebruik maken van de dienstverlening van TAG en geven TE & TAG gezamenlijk inspiratiedagen, masterclasses, lezingen en prestatieprogramma’s vorm voor bedrijven. 

Website: https://talentacademygroup.nl

Over Talent Empowerment

Na de Olympische Spelen van Rio ontstond Talent Empowerment vanuit de gedrevenheid van twee broers om hun kleine zusjes te helpen om naar de Olympische Spelen te komen. Inmiddels begonnen aan de tweede (zomer-)Olympische cyclus, begeleidt TE inmiddels structureel meer dan 35 topatleten. Een essentiële rol hierin is weggelegd voor Jochem Uytdehaaghe, één van Nederlands’ grootste Olympiërs. In 2020 droeg Jochem 15 jaar aan ervaring in talentbegeleiding binnen Sporttop aan TE over.

Ik wil mijn ambities realiseren

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

Stichting Talent Empowerment

Waaldijk 9
5327 AA, Hurwenen
KVK: 66206421
RSIN: 856442112