LCG (Lean Consultancy Group)

De Lean Consultancy Group heeft een 50-jarendoel: het vergroten van het levensgeluk. Dit doen zij door organisaties te helpen hun prestaties te verbeteren en zo hun impact te vergroten door gebruik te maken van de Lean én Agile filosofie. De essentie is om van klant zijn een feestje te maken en voor medewerkers het werk inspirerend te laten zijn. Gevolg: betere resultaten. LCG baseert haar aanpak op de Lean en Agile filosofie. De Agile filosofie heeft veel overeenkomsten met de topsport en biedt een resultaatgerichte manier van werken. De drempel om te starten is laag: LCG begeleidt klanten in vrijwel alle sectoren en bij uiteenlopende vraagstukken. LCG helpt kleine start-ups en grote organisaties en alles daartussen. Het productaanbod is divers: van kennismakingsworkshops tot grote Lean of Agile transformaties. Samen met LCG creëert TE een energieke werksfeer en wordt veranderen leuk! 

Website: https://www.leanconsultancygroup.nl 

Over Talent Empowerment

Na de Olympische Spelen van Rio ontstond Talent Empowerment vanuit de gedrevenheid van twee broers om hun kleine zusjes te helpen om naar de Olympische Spelen te komen. Inmiddels begonnen aan de tweede (zomer-)Olympische cyclus, begeleidt TE inmiddels structureel meer dan 35 topatleten. Een essentiële rol hierin is weggelegd voor Jochem Uytdehaaghe, één van Nederlands’ grootste Olympiërs. In 2020 droeg Jochem 15 jaar aan ervaring in talentbegeleiding binnen Sporttop aan TE over.

Ik wil mijn ambities realiseren

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

Stichting Talent Empowerment

Waaldijk 9
5327 AA, Hurwenen
KVK: 66206421
RSIN: 856442112